Hvordan fylle filtere Sand basseng

September 7

Sand filtre brukes med badebasseng for å filtrere små smusspartikler av vannet under rutinemessig filtrering prosessen. Hvert tre til fem år, bør sand endres. Etter år med bruk, sand bryter ned og mister evnen til å skikkelig filtrere vannet for de minste smusspartikler. Hvis du er komfortabel å jobbe på ditt basseng pumpe, kan du fylle sand bassenget filteret selv, uten å betale en kostbar serviceavgift.

Instruksjoner

Slå av pumpen. Flyttehåndtak ventil til "Backwash." Slå på pumpen og kjøre til vannet i måleglassets går klar. Slå av pumpen. Åpne bunnpluggen på undersiden av basseng pumpe ut vannet.

•Fjern toppdekslet på pumpen. De fleste dekker holdes med en bandet klemme. Unsnap låsen og fjerne bandet og dekke. Hvis dekselet er holdt på med bolter, bruke en skiftenøkkel løsne boltene på hver side av dekselet og fjerne.

•Bruk en plast scoop å fjerne gamle sand før du legger til nye sand. Scoop fra sidene av pumpen og ikke midt i standpipe. Når de fleste av sanden er ute, kan du bruke en våt/tørr vakuum for å fjerne resterende sand. Vakuum standpipe og laterals.

•Plasser et stykke av tape over toppen åpningen standpipe så ingen sand kommer inn. Sett bunnpluggen på undersiden av pumpen. Fyll pumpen opp halvveis med vann. Bruk scoop riktig mengde #20 silica sand. Se brukerhåndboken for riktig mengde sand til.

•Fjern ledningskanalen båndet fra standpipe. Sett på dekselet på pumpen. Kontroller at det er ingen sand i dekselet leppe. Bruk våt/tørr vakuum for å fjerne noe sand i leppen.

•Vri på pumpen og la pumpen kjøres på "Backwash" til vannet i måleglassets går klar. Slå av pumpen. Flytte håndtaket til "Filter". Slå på pumpen.