Hvordan fylle dype riper på møbler før maling

December 6

Hvordan fylle dype riper på møbler før maling

Når du er klar å refinish møbler, enten med tre flekken eller maling, bør du alltid ta litt ekstra tid å reparere skade, for eksempel riper, hakk, dings og bulker. Spesielt dype riper, kan du kjøpe tre sparkel, en putty-lignende stoff gjort å etterligne tre korn, fra de fleste maskinvare og hjem forbedring butikker. Tre sparkel kommer i mange former å matche ulike tre typer, for eksempel furu, lønn og eik, så kjøpe riktig produkt for din veden overflaten.

Instruksjoner

•Rengjør treet med en løsning på 1/4 kopp trisodium fosfat blandet med 1 gallon varmt vann. Dyppe en myk-bristled scrub pensel i løsningen og skrubbe skogen. Skyll tre med rent vann og en. La tre tørke.

•Gather en liten mengde tre sparkel til en plast sparkel med 1-tommers blad. Smøre tre filler på riper. Plasser bladet i 30-graders vinkel mot tre, og deretter dra bladet over riper. Gjenta til riper er fylt og tre filler er flush med tre.

•Scrape av noen overflødig tre sparkel, og plasser den i beholderen. La tre filler tørke helt. Dette kan ta mellom en og 12 timer avhengig av produktet. Sjekk etiketten for detaljert informasjon.

•Sand ned tre filler med en fin-grade sandpapir--rundt 180-korns eller høyere. Sand til filler er glatt og perfekt flush med resten av tre. Tørk bort støvet med en tack.