Hvordan fungerer vinduet brønner?

May 6

Kjeller vinduer

I de fleste hjem kan vinduet brønner du ha en kjeller vindu. Grunnlaget for et hus er det meste under bakken, og dette vanligvis ikke forlate plass på utsatte foundation å installere et vindu. Ved å grave et hull i bakken, grave nok eksponert grunnlag for å installere et vindu. Et vindu fungerer godt som en beholder veggen, holder jorda tilbake fra vinduet. Uten en vindu Vel, jorden ville dekke opp vinduet, eller du ikke kunne ha en vindu det hele tatt.

Vanligvis for å installere Vinduer som vil være over bakken på grunnlaget, må du grave store mengder jord å avsløre området. Et vindu fungerer godt ved å gi deg dette vinduet alternativet uten bekostning av en stor utgraving av verftet. Et vindu installeres også i små spade gravde hull uten å gradere hele gården.

Lys og frisk luft

Gitt, vinduene kjelleren er ikke store, men de kan gi deg nok lys til å effektivt legge naturlig lys til en familie eller spillrommet. Vinduet fungerer godt ved å la lys inn i kjelleren gjennom vinduet. Hvis brønnen ikke var der, vil vinduet til slutt bli dekket med skitt fra erosjon og rusk blåser opp mot huset. Legger til vinduet brønner, har du kan ha et helt nytt område boareal.

Rømningsvei

Vinduet gir også et større vindu installeres som kan tilby deg en rømningsvei fra kjelleren. Hvis din kjelleren har ingen utgangsdører, kan dette være et liv saver. Selv om det er dører, kan vinduet brønner tilby en rømningsvei på en annen vegg, som kan være din eneste vei ut av kjelleren i en brann. Brønnene selges i størrelser som er laget for bruk som en rømningsvei hvis nødvendig.

Diverse måter de fungerer

Hvis du har en vaskemaskin og tørketrommel i kjelleren, trenger du en måte å ventilere tørketrommel slangen. Et vindu kan godt gi nok plass til å ha vinduet trengte å evakuere slangen gjennom.

Vinduet brønner kan også fungere som en planter, gir deg utsikt over blomster eller planter fra kjelleren.

Avløp og dekker

Din vindu brønner kan arbeide som samler rusk og vann, som er en negativ del av dette produktet. Dette kan enkelt løses med drenering og hyppig rengjøring av brønnene. Dekker for brønnene selges og kan hjelpe med å holde ut rusk.