Hvordan fungerer toalett?

October 9

Toaletter ikke operere bare på tyngdekraften i feiende vann og avfall materialer ned avløp rør. Toaletter bruker også en siphoning system. Toaletter er mer funksjonelt enn de komplekse, og forstå de grunnleggende designen bak en flush toalett er ganske enkel.

Historie

Flush toalett skylder sin eksistens til en lang rekke utviklinger som går tilbake mer enn 2000 år. Flush toalett slik vi kjenner det i dag er ofte knyttet til Thomas Crapper, som selskapet, T. Crapper messing og Co Ltd, i England i slutten av 1800 antas å har popularisert Hevert utslipp systemet brukes i toaletter i dag. Hevert utslipp systemet ble faktisk patentert av Albert Giblin, som mottok patent for hans "stille Valveless vann avfall forhindret" engelskmann i 1819. Kreditt er også gitt til Alexander Cumming, som i 1775 mottatt et patent for første "moderne" toalettet. Cumming patenterte "S" fellen, som hadde en glidende ventil under for å holde vannet.

Hevert funksjon

Toalett Hevert er en buede røret som faktisk støpte i bollen. Den Hevert kurver opp og ned, en slags dam, der vannstanden bollen hviler på toppen av kurven uten velter det deretter igjen. For å teste selv hvordan Hevert systemet opererer, hell litt vann i toalettet. Hell kopp etter kopp vann i bollen. Du vil merke at vannstanden ikke stige uavhengig av antall cupfuls du helle i, heller ikke toalettet flush. Ekstra vann bare sølt over Hevert tube kanten og ned i avløpet. Deretter hell en 2 gallon bøtte med vann raskt i bollen. Inntaks vann strømmer ut av toalettet nå trekker, eller siphons, vannet ut av bollen, og toalettet tømmer og etterlater en liten mengde vann bak i bollen.

Inne i tanken

Håndtaket selv hviler på forsiden av tanken, men innenfor akvariet er tøff nok for en flush toalett-system. Koblet til håndtaket er en flush lever, som er forbundet med en kjede til flapper ventilen. Flapper sitter i en åpning mellom tank og bollen. Gummi flapper har ører som festes til overflyt røret, et vertikalt rør som står i tanken. En tynn påfyll tube kobler overkanten av overflyt røret til fyll ventilen i venstre hjørne av tanken. Bunnen av fyll ventilen, som gjengede shank hviler gjennom et hull i tanken bunnen, festes til vannforsyning slangen.

Når du spyler

Når du trykker håndtaket, reiser det flush spaken inne akvariet, som igjen øker kjeden å løfte flapper. Dette gjør at tanken vannet raskt tømme gjennom åpnet flapper setet ned i bollen. Float på Fyll valve vil også slippe med tankens fallende vann før, etter ca 1 tomme eller så av drop, åpnes fyll ventilen for å tillate mer vann inn i tanken, kommer fra vannforsyning slangen koblet under toalettet. Flapper vil utligne tilbake i setet, slå av vannet drenering i bollen, og tank vann-nivået vil stige igjen til et forhåndsbestemt nivå. Fyll ventilen viderekobling også en liten mengde vann inn i overflyt røret, via påfyll røret, som hjelper fylle vann i bollen nedenfor.

Hva skjer i bollen

Inne bollen, under kanten av felgen, er en rekke vinklet, små hullene på mange toaletter. Vannet fra flapper setet inn bollen gjennom disse hullene, opprettelse av virvlende handlingen. Denne handlingen, kombinert med hastighet og volum av innkommende vannet, oppretter en gardin av vann i passasjen fører til avløp røret. Det opprettes også en delvis vakuum, hindrer luft inn passasjen. Som den innkommende vannet fra tanken i bollen fortsetter å akselerere, mer luft i den nedadgående delen av passasjen er fordrevet til en god flush eller Hevert handling, genereres. Så snart den bolle vannstanden synker til nivå der luften er igjen tillatt i passasjen, er Hevert brutt.