Hvordan fungerer Solar Lights?

September 29

Hvordan fungerer Solar Lights?

Hvordan fungerer solenergi

Solenergi er ren, endeløse og. Det er nok energi fra sola til å drive hele jorden alltid. Når solens lys skinner på et objekt, skaper energien varme. Når lyset skinner på visse materialer blir det i en elektrisk strøm. Vi kan utnytte denne nåværende og slå den inn i kraft. Store krystaller laget av silikon produsere elektrisk strøm når solen skinner på dem.. Disse krystallene fungerer svært godt i konvertering, men de er svært dyrt og vanskelig å vokse. Kobber, indium gallium selen er en mindre og mindre dyre krystall som kan dannes i en film. Men fungerer de ikke også konvertere lys til elektrisitet som silisium krystaller. Solenergi er ikke mye brukt fordi det er så dyrt men forskning blir gjort hver dag for å finne nye måter å bruke solens lys for våre elektrisitet.

Solar landskapsarbeid Lights

Inne en solenergi hagen lys er noen grunnleggende deler. Delen som er nærmest til overflaten er solcellene. De fleste hagen lys har 4 solceller som er kablet i en sekvens. Under som er det en NiCad batteri, et Kontrollpanel og en LED-lys. Det finnes også en photoresistor som lar lyset når det er mørkt. Solcellene er kablet til en diode og deretter til et AA NiCad batteri. Diode holder energi i batteriet. Under sollys timer lade solcellene batteriet. Når det er ingen sollys når solenergi stopper gir energi og photoresistor oppdager mørket og slår på LED lys. Batteriet krefter lys før den går tom for energi og lades ved neste sollys. Noen solenergi lys bruk en liten halogenlyspære som kommer for en kort tid når bevegelse oppdages. De har en bevegelsessensor installert i dem.

Andre ting som bruker solenergi

Solar belysning er fortsatt litt på dyr siden. Hver verftet er mellom $10 og $20. Men er de mye enklere å installere fordi det er ingen ledninger eller strøm er nødvendig. Det er mye større lys som bruker solenergi. Mange parkeringsplasser bruke solceller til å kjøre sitt lys. Prinsippet er det samme for plenen lys bare på en mye større skala. Det er mange ting som bruker solenergi som noen kalkulatorer, bøyer og veiskilt. Selv satellitter bruke solenergi. De lagre energi på solsiden av jorden og bruke makt mens på den mørke siden. Forhåpentligvis, en gang i nær fremtid vi alle skal bruke mer solenergi.