Hvordan fungerer Mousetraps?

May 31

Hvordan fungerer Mousetraps?

Kilder

Fatte hvordan en konvensjonell mousetrap fungerer er lett hvis du kan forstå hvordan en enkel mekanisk enhet fungerer: våren. De fleste av oss er kjent med kilder fra leker som trampoliner, som bruker vårens muligheten til å lagre og frigjøre energi. På en trampoline skjer at frigjøring av energi nesten umiddelbart etter noen hopper på det; kildene blunk tilbake på plass sender personen hopper høyere enn de ellers kunne hoppe.Våren smetter tilbake på plass fordi, når det er strukket, lagres faktisk potensiell energi. Våren deretter befrir energi, raskt. På grunn av denne måten av lagring og lanserer energi brukes kilder i en rekke maskiner, et godt eksempel som er fjærbelastet mousetrap vi har alle sett rundt i huset.

Mousetrap Springs

Våren på en mousetrap lagres også energi, men i motsetning til en trampoline energien er holdt tilbake for bruk senere. Ser på bildet her av en enkel mousetrap du kan se våren knyttet til "u" formet wire. Denne våren er utformet for å presse ledningen mot den andre siden av fellen, men det ikke på grunn av baren over den holde den nede. Baren, i sin tur holdes på plass av plattformen der agnet er lagret. Når denne plattformen flyttes litt, frigis våren. Noen bruker en mousetrap lagrer energi i det når hun beveger seg "u" formet wire tilbake, bøying våren, og setter korset bar på plass.

Energien som frigjøres

En intetanende mus kan frigi denne lagrede energien på et øyeblikk når den står på plattformen, slippe baren kors og sende "u" formet ledningen knipser mot den. Hvis musen i spørsmålet er spesielt dyktige eller heldig, denne styrken vil være mer enn nok å sende det til sin død.