Hvordan fungerer konkret fugemasse?

November 25

Hva er konkrete fugemasse?

Betong fugemasse er et produkt som er plassert på betong som allerede vært helles og tørket, opprette en permanent sel som brukes til å holde regn, vann og andre stoffer fra gjennomtrengende og skade betongen. Tetningsmasse reagerer kjemisk med betong, gjennomtrengende små porer og liming med Kalsiumhydroksid i betongen selv. Denne gjennomtrenging og kjemiske reaksjonen bidrar til å sikre at tetningsmasse ikke vil være vasket eller erodert bort som tiden går.

Fordeler med tetting betong

Tetting betong gjør helles betong siste mye lengre, hindre vann fra å komme inn i sprekker og porene for å forårsake erosjon. Ha vann i betong kan også føre til sprengning når temperaturene falle og vannet fryser, gjør konkrete fugemasse viktig i områder som opplever alvorlige lave temperaturer om vinteren. Mange konkrete tetningsmasse også inneholde en liten mengde fargestoff, legge en hyggelig tone til din betong i mye på samme måte som flekker og trebeskyttelse kan gjøre utendørs treprodukter ser mye bedre enn da de var ubehandlet.

Bruke konkrete fugemasse

Flytende betong tetningsmasse kan brukes enkelt ved hjelp av en standard svamp mopp eller rull børste ved helle væske på betong litt om gangen og deretter bruke penselen eller tørke for å spre den. En maling roller panne kan også brukes til å hjelpe kontroll søle. Retning av tetningsmasse bør leses før du bruker det, som forskjellige merker kan ha en bestemt måte program som må overholdes. Hvis du søker konkret fugemasse innendørs, kontroller at tetningsmasse du velger er akryl-basert i stedet for petroleum basert; Dette vil hindre potensielt farlige gasser i å bygge opp inne som du bruker den.