Hvordan fungerer Interconnectable røykvarslere?

July 1

Hva er Interconnectable røykvarslere?

Røykvarslere er nødvendig sikkerhetsanordninger for ethvert hjem. De aller fleste huseiere bruke batteridrevet røykvarslere. Interconnectable røykvarslere er et annet alternativ. Interconnectable røykvarslere kan være hard-telegrafert hele huset eller kan ha en fastmontert hovedenheten som sender et radiosignal trådløse enheter i hele huset.

Hvordan fungerer de?

Enheter som er kablet sammen bruk hjemmet elektrisk kraft som deres strømkilde. De har også et batteri back-up i tilfelle hjemmet mister strøm. Når en enhet registrerer røyk, den avgir en advarsel (en serie pipelyder eller livlig) og alle tilkoblede enheter lyd advarselen også. Trådløse enheter fungerer på samme måte. Forskjellene er at trådløse enheter bruker batteriet bare og signalet sendes via radiobølger til andre når en enhet sanser røyk.

Fordeler av Interconnectable røykvarslere

Den primære fordelen med interconnectable enheter er at hvis det er røyk oppdaget i ett område av huset, alle enhetene sound en advarsel. Dette sikrer at advarselen er hørt selv om du ikke er i området der faren oppdages. En fordel med fastmontert enheter er at de har flere strømkilder.