Hvordan fungerer godt vann?

May 31

Hvordan fungerer godt vann?

Oversikt

Brønn

Hvis du bor utenfor en by eller by, de fleste ganger offentlig vann er ikke tilgjengelig. Derfor må du ha en privat vann godt eller en sentral utvikling for din vannforsyning. Vann under overflaten av bakken kan finnes på ulike dyp. De fleste private vannboring er disse dager boret. Vel driller kan finne vann så høyt på 10 fot eller gå ned over en 100 fot. Det sies at dype brønner produserer vann er ikke alltid sant. Det er mange tilfeller der grunne brønner har flotte vann. Vann fra brønn bør alltid være testet for bakterier, flyktige kjemikalier, mineral innhold og bly. Av er det en mulighet at plantevernmidler eller plantevernmidler har forurenset vann. Et annet vanlig problem er saltvann inntrenging for de som bor nær en havet eller bukten. Lokale helse avdeling skjermer godt vann og har visse kriterier å være drikkevann. Det er også standarder for godt plasseringen fra plasseringen av en septiktank eller kjemiske holder tanker. I de fleste tilfeller er det filtre som kan plasseres i et hjem som vil filtrere ut forurensninger i innkommende godt vannet. I andre tilfeller, for eksempel saltvann inntrenging, skal brønnen være nytt boret i et annet sted eller på en annen dybde.

Komponentene i en felles godt

De fleste tror å få vann ut av bakken og hjem er en svært komplisert prosess. Sannheten i saken er, det er en ganske enkel prosess. Når godt driller finner vann, setter han en nedsenkbar pumpe i bakken. Pumpen har en elektrisk ledning som går gjennom en kanal til ditt hjem og det er et rør som fører til en trykket tank i eller under ditt hjem. Det er en kontrollboks installert for brønnen og en sikringsboks for strøm. Pumpen er nøkkelen til å bringe vannet inn i ditt hjem. Det er mange typer og størrelser av disse pumpene er det avgjørende faktorer, for eksempel størrelsen på familie og vann behov for pumpen for din godt.

Hvordan brønnen fungerer

Når godt borerne sette pumpen i en godt casing og kjøre den elektriske linjen til elektrisk hovedkilden toppen av brønnen er forseglet så ingenting kan falle inn i hullet. En viktigste vannlinjen kjøres fra pumpen til press tanken. Pumpen består av en motor, en inntak og en sentrifugalpumpe. Det er alle forseglet så ikke vann kan trenge gjennom. Vannet er suctioned inn sentrifugalpumpe, som er en impeller type enhet. Vannet er så presset frekvensen mye høyere trykk enn det kom. Det er hvordan pumpen fungerer fra bunnen i stedet for over bakken. Vannet er sendt til trykk akvariet, noen ganger referert til som en holder tank, og holdes på et konstant press, så når du slår på spigot vannet kommer ut raskt. Når du bruker vannet, mer vann pumpes inn i tanken og som trykket synker i tanken, det automatisk komme på og pressurize igjen.