Hvordan fungerer Freezeless innlegget verftet Hydrants?

June 11

Hvordan fungerer Freezeless innlegget verftet Hydrants?

I områder av landet som har vintrene kalde nok å fryse jord i lange perioder, brukes frostfritt hydrants som utendørs vann kanalstusser som fungerer uavhengig av kulde.

Funksjonen

De mest populære modellene av frostfritt hydrants fungerer ved å aktivere en spak på over bakken hodet av hydrant. Dra det opp og vannet renner, skyv det ned og vannet slås av. Det er så enkelt. Hvordan fungerer uten frysing er den interessante delen.

Underjordiske fungerer

Den faktiske av/på ventil av hydrant er begravet dypt under jorden på slutten av en lang pipe. Styrespaken på hodet av hydrant kobler til underjordiske ventilen med stål stang inne stå røret. Det er et avløp hull i underjordiske ventilen som plugger stenge når vannet er aktivert, men åpnes når vannet blir stengt. Når vannet slutter å strømme, avløp hullet åpner og vannet igjen i stand røret og over bakken hodet, avløp ut før den kan fryse og tette rør eller hydrant hodet.

Frost dybde

Dybden som jorden fryser om vinteren varierer. Frosne laget kan være 5 fot eller mer i de nordlige landene med lange, kalde vintre; bakken kan bare fryse flere inches dypt i midt-Sør. Du må kjøpe en freezeless hydrant med et stativ pipe lenge nok for å plassere bunnventil og avløp dypere enn jord forventes å fryse. Lokal VVS butikker lager normalt lager hydrants lenge nok til å fungere i sitt område.