Hvordan fungerer en våt kant i maleri

September 19

Hvordan fungerer en våt kant i maleri

Mange foretrekker å male sine egne hjem for å unngå bekostning av profesjonelle maler. Hus maling er ikke veldig vanskelig så lenge det gjøres systematisk og noen enkle retningslinjer følges. En viktig regel er å alltid ha en våt kant når du male et rom. Arbeide med én del av rommet samtidig, for eksempel en vegg eller et tak. Når du begynner å male en vegg eller i tak, hele området har males helt, ellers alle overlapping linjer vil være synlig.

Instruksjoner

•Dekk hele gulvet med maler tarp. Dekker hele gulvet, i stedet for å flytte en presenning som du går, sparer tid og gir bedre beskyttelse når du begynner å male.

• Utvikle en plan for å male rommet. Arbeide på en vegg samtidig. Bestemme om du vil arbeide fra venstre side av veggen mot høyre eller omvendt. Ikke start i midten; Velg venstre eller høyre side.

•Skjære i kantene med en pensel. Starter på toppen av veggen og skjær i kanten mellom taket og veggen. Kuttet i linjen skal om lag 2 inches. Dette gjør det enkelt å male veggen med rull uten bumping valsen i taket. Kuttet hjørne av veggen også. Unngå å få maling på tilstøtende veggen. Ideen er å holde en våt kant på veggen som du arbeider arbeider på. Til slutt kuttet i kanten langs baseboard trim og undersiden av veggen.

•Sett maling roller til en utvidelse stangen. Male veggen med en utvidelse stangen er mye raskere, som gjør det enklere å male en våt kant før den har tid å tørke.

•Paint veggen med maling valsen arbeider i samme retning brukes til skjæring i prosessen. Hvis du klipper fra venstre til høyre side av veggen, kan du begynne å rulle til venstre, som har hatt mer tid å tørke enn høyre.

•Saturate valsen med maling i paint skuff. Arbeide fra taket til gulvet med valsen. Rull det opp og ned flere ganger, dekker et stort område for 3 til 4 fot. I tillegg opprettholde våt kanten på klipp i linje, er det også viktig å opprettholde våt kanten med roller linjen. Overlappe våt kanten av den første delen når du ruller den andre delen av veggen. Fortsett prosedyren til veggen er helt malt.

Tips og advarsler

  • For å opprettholde en våt kant, er det viktig å gjøre en del av veggen på gangen. Hvis du er en mer erfarne og kan gjøre alle skjæring i relativt raskt gå videre og skjær i hele veggen.