Hvordan fungerer en stolpe og Rail gjerde?

April 26

Hvordan fungerer en stolpe og Rail gjerde?

Fekting materialer

Det stolpe og rail gjerde er den moderne versjonen av splittet rail gjerde som ble brukt på gårdene til coral store husdyr. De gir en landskapsarbeid kant en åpen følelse. Vanligvis innlegg og rails komme sedertre eller furu, men tillegg av vinyl har gjort netting lettere å omsorg for. Avhengig av utseendet, et hjem eieren ønsker å oppnå, han kan få netting i 8 eller 11 fot skinnene og innlegg for 2 eller 3 av dem. Postinger 2 skinner er ca 6 fot lang og 3 rail innleggene er ca 7 fot lang. Skinnene selv kommer i 3 forskjellige design som inkluderer, diamant formet, runde eller halv runde. Innlegg i denne typen gjerde kommer pre-boret for bruk på en rett linje, slutten eller hjørne.

Ting å gjøre før konstruere gjerdet

Før et hus begynner å måle for gjerder, skal tillatelse være Hentet fra den lokale bygning og kode kontoret. Du kan få en fin i noen grevskap hvis du konstruere et gjerde uten byggetillatelse. Sjekk undersøkelsen for å sikre grenser. Hvis hus ikke har en undersøkelse ønsker han å snakke med sine naboer for å se om de har en. Hvis ikke, deretter gjensidig enige om hvor du skal plassere gjerder. Denne måten er det ingen tvist senere, etter at gjerdet er satt opp. Alltid sjekke din gjerning verktøyet selskapet hatt eller drenering hatt. Det viktigste som ingen bør gå glipp av er underjordiske verktøy, for eksempel ledninger eller elektriske linjer som dette kan føre til alvorlig personskade. Til slutt, hvis du tilhører en nabolaget eller huseiere association, sjekk din by-lover for å se om det er noen restriksjoner på fekting.

Installasjon

Måle ditt område før du starter er et must. Det synes at med pre-cut rails du ville bare starte ett hjørne og gå videre. Problemet er at hvis du hvor du åpning eller andre slutten og det ikke passer, hva gjør du da? Hvis du måle første og finne ut at det ikke passer helt, kan du bruke kortere skinner på hver ende eller på åpningen i din hage slik at den ser selv. Hvis du ender opp med å kutte en rail, husk slutten har kuttes slik at åpningen i innlegget. Bruk et innlegg hull digger brukes til å grave for innlegg. Hullet er gravd en ekstra 6 inches og fylt med grus å holde vann sitter på innlegget slutten og råtnende det. Innleggene er gravlagt slik at det er minst seks tommers fjerne fra grunnen til den nederste skinnen. Et innlegg nivå brukes deretter at de er rett. Det er enklere å angi endene først og henge streng fra toppen av en øverst på den andre. Deretter som innsiden legges innlegg, de kan gjøres er nivå langs strengen ved grave lenger ned og legge til riktig mengde grus. Når poster er i fylt, skitt bør være tamped rundt dem med en sabotasje. Dette er en arbeidsintensiv prosjekt, men ikke vanskelig. Når det er alt installert, kan du male på en flekk å gi gjerdet beskyttelse.