Hvordan fungerer en over bakken svømmebassenget?

July 15

Hvordan fungerer en over bakken svømmebassenget?

Typer over bakken bassenger

Det har vært et par ting til over bakken pool familien de siste årene. Den vanligste over bakken pool er en stål sided, vinyl fôr i mange forskjellige former. Men raskt flytte opp i popularitet er bærbare bassenget med en topp ring som utløses. Når du legger til vann, stiger ringen til bassenget er 3 til 4 1/2 fot dypt. Deretter er det trening bassenget der du kan svømme i timer og går ingensteds. Selvfølgelig vil det alltid være oppblåsbare bassenget brukes og elsket av barn overalt. Over bakken bassengene er fortsatt svært rimelig og mest siste år.

Stål Sided Pool

Installere en stål sided pool kan gjøres av noen få mennesker og mye albue fett eller du kan leie en pool installert å gjøre arbeidet for deg. Bakken må være perfekt nivå for disse bassengene og bakken utgraving er trolig vanskeligste. De fleste montører lade mellom $300 og $700 å gjøre jobben avhengig av bassenget. Disse bassengene kommer i ulike størrelser og former. De er bare ca 4 1/2 fot dypt men i de dypeste bassengene. De kommer med en kortstokk rundt toppen eller en flyttbar stige slik at små barn eller kjæledyr ikke tilfeldigvis falle i. Stål ensidig bassenget fungerer ved å plassere vinyl fôr i stål sidene og sikre med en aluminium topp vakt. Et filtersystem er deretter koblet til bassenget ved å plassere et hull i veggen og kjører en skimmer boks gjennom den. Vannet går til filteret fra beholderen og en kurv i skimmer fanger løv og annet rusk som du ikke ønsker å tette opp filteret. Under skimmer er et hull for vann kjøre tilbake til etter at den er rengjort av filteret. Sand filtre er de vanligste brukes av disse type bassengene og du kan kjøpe en bassenget kjemiske kit å holde bassenget uten bakterier og alger. Kjemisk settet kommer med vann tester så du vet hvor mye av hver kjemisk er nødvendig. Du trenger også en støvsuger å rengjøre bunnen av bassenget. Dette er vanligvis et vakuum vedlegg til en slange som kobles til inntaket gjennom din skimmer. Der er annet tilbehør, som dekker et basseng, solenergi dekker som varmer opp bassenget og winterizing kits som du gjerne vil gjerne kjøpet med bassenget. Disse bassengene kan være mye arbeid, men vel verdt det hvis du har mange svømmere i familien din.

Bærbar bassenger

Bærbar bassengene er de nye gutta på blokken. De tar svært lite tid å installere så du kan være svømming før. De er laget fra en 28 til 30 måle vinyl og bruke en patron filtersystem. Alt du trenger å gjøre er plukke en plan overflate av verftet, spredt bassenget, sprenge oppblåsbare ringen øverst og begynner å fylle med vann. Som vannet øker det presser oppblåsbare ring og opp kommer veggene. Noen produsenter anbefaler å sette en presenning under bassenget for å hindre stikker fra stikker ut gjennom. Hele prosessen tar omtrent en time, ikke medregnet fylle bassenget. En patron filtersystem bruker en rørformet patron som du kan ta ut av pumpen, rent med såpe og varmt vann og satt tilbake i. Ikke bare er det enkelt å installere, men det er lett å ta ned og lagre. Denne måten bassenget ikke utsettes for ekstreme kaldt og frysing så det varer lenger. Du kan kjøpe kjemiske kits, deksler og sikkerhetssystemer som lar deg vite hvis noen faller. De kommer også med en flyttbar stige å unngå barn får i når ingen ser.

Treningsbasseng

Det finnes to typer trening bassenger. En er bare et lite basseng med en sele svømmeren kroker i. Når han svømmer holder selen ham fra fremover. Den andre har jets som er i en badestamp, men opprette en mye sterkere strøm. Svømmeren svømmer mot strømmen, men gå ikke noe sted fordi gjeldende presser ham tilbake. Gjeldende kan justeres hver svømmer eller typen svømming du gjør. Standardstørrelsen på disse bassengene er 8 fot bred 15 fot lang. De er veldig lett å holde ren med en kobber/sølv purifier for å rense vannet. De kan også ha egendefinerte jets sette i dem så bassenget kan brukes som en badestamp.