Hvordan fungerer en kran strålesamleren?

March 22

Hvordan fungerer tappekran bakgrunnsbilder

Mens olje og vann ikke blander, luft og vann kan og det vil spare deg penger. Hvis du bruker tappekran bakgrunnsbilder på kraner og dusjhoder, kan du spare penger på oppvarming og vann regninger.

Bakgrunnsbilder redusere vann kommer gjennom kranene ved å blande den med luft. Strålesamleren fungerer som en sil, sende et skille en enkelt vannstrømmen i mange små bekker. Dette introduserer luften i vannstrømmen. Fordi det er mindre plass for vann å strømme gjennom, reduseres også vannstrømmen. Imidlertid opprettholdes vanntrykket, og det er derfor folk flest ikke merke noen forskjell i vannet kommer ut av en karbonisert tappekran. Siden vannet komprimeres noe av en strålesamleren, kan det selv øke vanntrykket i en armatur som har vanligvis lettere-enn-normal vanntrykket.

Bakgrunnsbilder er billig og enkel å bruke. De kommer i varierende evner til å kontrollere flyten. Bakgrunnsbilder kan du spare opptil halvparten av vannforbruket gjennom kraner med bakgrunnsbilder på dem. Når du bruker karbonisert vann, vil du ikke merke en forskjell. Anslagene er at bakgrunnsbilder kan spare deg 280 gallon per måned. Og hvis du bruker mindre vann, bruker mindre gass eller olje til å varme det. Dette betyr at du vil også se en besparelse på oppvarming regning.

Ikke alle bakgrunnsbilder er de samme. Strålesamleren du kan redusere din tappekran flyt til 2,5 gallon per minutt ned 0,5 gallons per minutt (GPM). Mens den 0,5 GPM vil spare mer penger, vil det også ta deg en lang tid å fylle opp en vask.

Noen bakgrunnsbilder kommer nå med flyt restrictors. Egentlig, dette er en midlertidig "av"-bryter. Dette kommer i særlig hendig når du gjør retter. Du bruker tiden får vanntemperaturen akkurat så du ikke er skålding hendene eller fryse dem i vaskevann. Deretter må du slå av vannet mens du vaske en rett. Du slår vannet på nytt, og du har mistet den perfekt balansen. En regulator ville slukke vannet ved munnstykket med en rask flip av en lever. Når du trenger vann, starter en annen rask flip det strømmer igjen. Det er en ansiktstrekk å spare vann.

Bakgrunnsbilder er billig. Noen koster under $5 og er enkle å installere. Du skru din gjeldende Tappekran strålesamleren og skru ny på.