Hvordan fungerer en kjeller avløp?

October 24

Den laveste renne i huset, er hvis du har en kjeller, vanligvis i kjelleren gulvavløp. Som alle avløp avløp underetasjen fungerer ved hjelp av kraften av tyngdekraften.

P-Trap

Kjelleren gulvavløp installeres før underetasjen helles, med en P-trap og en mild vannrett utløp binde i viktigste kloakk stikkontakten. P-trap er den bump i røret vises under ditt synker. Det har et reservoar vann nær åpningen av avløpet som blokker dårlig lukt kommer fra kloakk tilbake i kjelleren.

Etasje felle

Avløpet fungerer bare hvis betongen for underetasjen er skrånet å mate alle gulv vann i den. Det er utstyrt med en etasje felle, men partikler kan fortsatt infiltrere gjennom små hullene av felle. Feller er avtagbart å gi tilgang for å fjerne blokkeringer.

Samtrafikk

I kjelleren sluk er vanligvis koblet til dreneringssystemet resten av huset, så når det tresko, må du finne ut hvor problemet er. For å gjøre det, har du noen skylle toalettet ovenpå, mens du ser avløp blenderåpning. Hvis vannet stiger i aperture, er kjelleren avløpet ikke problemet. Hvis ikke, er det en god sjanse din avløpsrenne ikke fungerer på grunn av en hindring i P-trap.