Hvordan fungerer en gatelykt?

September 27

Photocells oppdage hvis lyset er nødvendig. Photocells er lys-sensitive sensorer som svarer til lysmengden oppdaget. Når lyset er for lav, slik som i skumringen eller under tunge overskyet himmel, sensoren forteller databehandling enheten innen streetlight aktivere strømmen av elektrisitet. Når fotocelle oppdager for mye lys, vil sensoren deaktivere streetlight (f.eks ved daggry).

Strøm sendes gjennom høy intensitet høyeffektive utladningslamper. En høy intensitet utslipp lampe avgir lys av en bue elektrisitet opprettet mellom to elektroder. Elektrodene er i et gjennomsiktig rør fylt med gass og metall salter. Elektrisk arc genererer varme, som arbeider med gass og metall å lage lys-emitting plasma.

Gatelysene bruker omkjøringsvei. Gjennom bruk av isolasjon transformers eller filmen cutout teknologi er gatelysene kan sende spenning gjennom til andre gatelysene når de er utbrent. Mye som eldre juletre lys, er gatelysene koblet i serie design; gjeldende å operere fem gatelysene på samme gaten strømmer fra lys 1 til 2, 3 og så videre. I det siste, når en lys brent ut, gatelysene etter den ikke ville slå på siden gjeldende kan ikke krysse døde pære. Isolasjon transformatorer bære gjeldende over uansett en virkedager eller fridager pære. Filmen cutout teknologi bruker en film av materiale som knytter kontaktene som er nødvendig for gjeldende for flyten. Hvis en streetlight brenner ut, gjeldende omgår den utbrente kretsen og går langs filmen utskjæringen.

Gatelysene er nøye planlagt. Streetlight problemer med lysforurensing nattehimmelen og interferens med nattsyn drivere. En plutselig manglende evne til å oppfatte lys og avstand natten på grunn av gatebelysningen er det overnatting refleks det menneskelige øyet som biler flytter fra et mørkt område til en opplyst av en streetlight. Elevene på øyet justere ikke fort nok flytte fra mørke til lys og tilbake igjen, forårsaker problemer. Lysforurensing anses en miljømessig problem av gatelys. Det inkluderer overdreven lys blødning på privat eiendom, blindende gjenskinn og overillumination områder og bygninger. Det er også spørsmålet om uønskede spenning hvor en streetlight kan prosjektet spredt spenning toppene og skade de nærliggende. Dette er sjeldne, men mulig, spesielt under tordenvær. For å håndtere problemene med nattsyn, light forurensning og spenning ulykker, bare et visst antall gatebelysning installeres i et gitt område, og de er designet for lite lys eksponering for drivere. Noen lys er utstyrt med en alarm varsler i nærheten individer av farlig spenning problemer før de er reparert.