Hvordan fungerer en gass Regulator

July 10

Trykk reduksjon

En gass regulator fungerer ved å utføre to oppgaver knyttet til hvordan naturgass levert til ditt hjem. Den første oppgaven er trykket reduksjon. Verktøyet gasselskapet leverer naturgassen hjem gjennom et stort nettverk av trykksatt rørene som reise store avstander mellom gass samling nettsteder og byer og tettsteder som forbruker gassen. Nytten selskapet pressurizes ledninger å presse drivstoffet gjennom det nettverk av rør til kommer hjem. Når gassen når hjemme, må gasstrykket reduseres til et nivå som er nyttig apparater. Majoriteten av bolig naturgass regulatorer kalles "egenopererte" eller "direkte-opererte" trykk redusere ventiler. Navnet stammer fra det faktum at regulatoren bruker egen interne våren ventil mekanisme for å redusere trykket og trenger ingen annen form av energi å operere. Direkte-opererte redusere Trykkregulatorer justere skal trykket på gassen gjennom en ventil som er støttet av en justerbar våren. Våren ventilen presser mot motstanderens trykket i linjen og lar ventilen åpne bare nok for å presse nedstrøms huset siden det er nødvendig.

Trykk regulering

Den andre oppgaven i en gass regulator er å normalisere gasstrykket inn i hjemmet. Levering gassrør utenfor hjemmet er ikke bare vanlige levert ved høyere trykk enn nødvendig, trykket kan også variere. Videre apparater brukes i hjemmet, gasstrykket i huset måler‑ apparater kan variere og/eller redusere fullstendig hvis det ikke var for gass regulator. En gass regulator normaliserer gasstrykket av sensing gasstrykket nedstrøms av regulator og justere det våren ventil tilsvarende for å levere en konstant flyt av gass. Regulator oppnår dette ved en mekanisk forbindelse mellom det våren ventil og en membran kammer som er fylt med gass fra uttaket (nedstrøms) side. Som nedstrøms siden trykket synker, presser mellomgulvet våren ventilen tillate mer gass fra innløpet side i å normalisere trykket.

Lufttrykk og ventilasjon

En gass regulator fungerer ved sensing nedstrøms press i rørsystemet og registrere det med en membran som er balansert mot utenfor lufttrykk. Som nevnt tidligere, kobles mellomgulvet til en våren ventil som regulerer mengden gass gjennom ventilen og dermed mengden gasstrykket i hjemmet. Forholdet til lufttrykk er viktig, fordi dette er hva tillater regulator å kjenne nedstrøms trykket. Som nedstrøms trykket overstiger et forhåndsinnstilt nivå, opprettholder regulator konstant press ved at overflødig gass å unnslippe gjennom membranen mekanisme. Siden lufttrykk, avhengig av hvilken høyde over havet din hjem ligger, justeres en gass regulator vanligvis ved gasselskapet slik at det er innstilt til lokal lufttrykk og mengden gasstrykket slik at det vellykket kan regulere gasstrykket i ditt hjem.