Hvordan fungerer en gardin?

June 28

Rekke av gardiner

Gardiner kan gjøres for å åpne siden, fra en side eller opp og ned. De er laget av en rekke materialer fra bomull til tre. Du kan henge dem slik at de kan lukke eller åpent med bruk av tie-backs. Noen gardiner dekker bare en del av et vindu mens andre dekker det helt. Gardiner brukes til mange formål, for eksempel personvern, isolasjon og dekorasjon. Selvfølgelig, selv om du bruker dem for personvern eller isolasjon, kan de bli en del av innredningen.

Isolasjon og lys blokkering

Mange gardiner er laget med en gummi eller termisk bakside å holde kulden og holde varmen. Selv ny isolert windows kan litt kaldt i og varme ut og isolering av teppet kan legge til effektiviteten av vinduet. Gardinene må lukkes for at dette skal fungere, og du kan blokkere ut lys. Andre gardiner er laget av vinyl eller tre bare for å holde solen skinner inn i et rom, dermed skape et gjenskinn. En mørk, middels vekt materiale ville også gjøre det samme, og du må det med eller uten isolasjon.

Dekor

Gjør din gardiner del av innredningen gir varme og fylde til rommet. Lyse farger vil tendere til å gjøre rommet ser større, mens mørkere jordfarger gjøre rommet koselig. I rom som er vanlig, kan du virkelig bruke gardiner lyse det opp og gi det litt farge. Gardiner vise vanligvis din personlighet. Lang tilstrømmende sheers eller lacy gardiner vises vanligvis av en romantisk personlighet. Bringe ditt innredning med gardiner kan avslutte et rom vakkert.