Hvordan fungerer en Drain Unclogger?

May 31

Hvordan fungerer en Drain Unclogger?

Hvordan fungerer en Drain Unclogger?

Væsken renne uncloggers er mer presist kjent som avløp rengjøringsmidler. De bruker kjemiske reaksjoner å oppløse og ødelegge materialer som er clogging et avløp. De nøyaktige kjemikalier og prosesser som brukes av hver type renne renere forskjellige, men de grunnleggende prinsippene er de samme. Avløp rengjøringsmidler bruke én eller flere etsende væsker eller faste stoffer, enzymer, syrer og høye temperaturer å ødelegge tresko i avløp og dermed rense disse avløp.

Hvordan Drano arbeid?

Som et eksempel på hvordan en renne renere fungerer, la oss ta en titt på den populære renne renere laget av SC Johnson & Son, Drano. Drano har fire viktigste aktive ingrediensene: natrium nitrat, aluminium, natriumhydroksid og natriumklorid. Når introdusert til vann, natrium nitrat, natriumhydroksid og natriumklorid alle oppløses i løsningen og en kjemisk reaksjon begynner som varmer blandingen til høye temperaturer. Små fragmenter av aluminium er opphisset under denne prosessen og har en shrapnel-lignende effekt på tresko. Den høye temperaturer, bevegelige aluminium og kaustisk naturen av kjemikaliene alle kombineres for å ødelegge eller fjerne materiale som var clogging avløpet.

Hvordan renne renere fjerne tresko?

Som nevnt, fungerer ulike avløp rengjøringsmidler på forskjellige måter. Men den store tette fjerning brukes av de fleste avløp rengjøringsmidler, uavhengig av kjemiske sammensetning, er enkel varme. Oppvarming tresko og omkringliggende røret, avløp rengjøringsmidler løsne røret og liquidize tilstopping materialet. Etsende effekten av kjemikaliene i avløpet renere er også av største betydning. Det faktisk oppløses materialet som utgjør tresko.

Bruke andre alternativer først

Det finnes flere alternativer du bør bruke når du forsøker å rense et avløp før du kan bruke en kjemisk renne renere. Ofte unclogs en stempelholderen en avløpsrenne hvis brukt riktig. Du kan også prøve å bruke et verktøy som kalles en "snake". Slanger er lange, fleksible metall ledninger som brukes til å prøve å fjerne fysisk tresko i avløpet. Ofte kan en slange raskt og enkelt løsne tresko. Hvis ingen av disse metodene fungerer, deretter bruke en renne renere. Det bemerkes, men at avløp rengjøringsmidler kan være giftig og kan resultere i kjemiske forbrenninger, så alltid forsiktig og følg produsentens instruksjoner.