Hvordan fungerer en damp mopp?

February 17

Hvordan fungerer en damp mopp?

I stedet for sloshing vann rundt i huset med en våt mopp, kan damp mopper du raskt tørke gulvet flater rene med tørr Mikrofiberkluter. De produserer damp som løser opp skitt og sanitizes gulv. Steam tørker i sekunder, eliminerer behovet å tørke gulvene manuelt. Steam mopper erstatte metoden mopp og bøtte vaske gulvene, og de bruker ikke kjemikalier.

Rengjøring med en damp mopp

En damp mopp raskt løsner fastsittende smuss og søl med en strøm av varm damp. Den mopp mikrofiber mopping pads overholder skitt og fjerne den fra bakken. Ikke bare gjør damp mopp effektivt løsne og visp bort søl, men det sanitizes gulv i prosessen. Temperaturen på steam dreper 99,9 prosent av bakterier uten bruk av kjemikalier. Mikrofiber pads er lett fjernet fra moppen og kan bli kastet inn i vaskemaskinen og tørketrommelen.

Fylle vannbeholderen

Steam mopper består av en vanntank å holde vannet konverteres til damp. Koble til damp mopp før du fylle den med vann. Sett den på en flate gulvet eller countertop og fjern Tanklokket vann ved å vri det mot urviseren. Fyll gitt fylling kolbe med vann og langsomt helle vann i vanntanken. Fyll vannbeholderen før den når anbefalte påfyllingsstreken. Bruk destillert vann i damp mopp vannbeholderen for å hindre forkalkninger og mineral.

Opprette Steam

Etter koble til damp mopp og slå den på, la det i 30 sekunder å utvikle damp. Prime pumpen ved å pumpe håndtaket opp og ned ca 12 til 15 ganger. Når dampen starter kommer ut, kan du begynne å mopping gulvene. Bevegelse mopping vil og tilbake fortsette å produsere mer damp.

Mopping gulvene

En damp mopp arbeider for å løsne skitt og vasker gulvene raskt. Etter fylle vannbeholderen og venter på damp til å produsere, mopp gulv i en vanlig frem og tilbake-bevegelse. Hvis du oppdager striper, erstatte mikrofiber pad med en ren. Angi mopp på tørket på søl og pumpe håndtaket for å frigjøre mye damp, Intermediation tørket på spill. Mopp og tilbake for å absorbere rester. Etter mopping, fjerne mikrofiber puten. Vask og tørr alle brukt mopping pads.