Hvordan fungerer en bærbar Grill?

August 12

Gass-drevet infrarød grillen

Det er to grunnleggende typer bærbare griller på markedet i dag. Den andre er gassgrill er en kullgrill. Men kan gassen griller komme med en vri. Gassdrevne infrarøde brenneren er raskt blitt en favoritt for mange fordi det kan halvert steketiden. Dette er ikke tradisjonell gassgrill. Gassen går i grillen og er elektronisk antennes med en trykknapp. Brenneren består av en keramiske fliser med mange mikroskopiske hull gjennom toppen. Denne prosessen konverterer flammen under ruten til infrarød energi. Varmen er høyere enn en standardgrill, og det kan nå temperaturer på over 1500 grader. Dette tillater deg å svi en biff og fortsatt beholde midten sjeldne. Det største problemet med disse typer griller er det er ingen langsom matlaging. Du kan ikke bare holde maten varm. De fleste av disse bærbare griller tar en standard 1 pund canister propan. Hvilken du bruker og deretter kaste. Men de kan konverteres til en større tank, eller noen kan også konverteres til naturgass. Den vanligste skallet er laget av rustfritt stål og noen er laget av en bedre karakter rustfritt aktivere grillen for å gå på en båt og tåle salt luft og vann.

Tradisjonell gassgrill

Tradisjonelle bærbare gassgrill kommer i ulike størrelser og stiler. Mest kan være koblet til en 1 pund kaste bort canister eller konvertert for en full størrelse propan flaske. De har vanligvis brennere som ser ut som "H" snudde sidelengs. Det er hull langs hver etappe av brenner som flammen kommer ut. Lava rock brukes vanligvis på brenneren og mat kokker fett faller på rock. Røyken det skaper er det som gir maten grillet smak. For ekstra smak, kan du legge noen hickory flis på lava rock. Det er en kontroll vet ligger hvor propan tank er koblet som lar deg slå flammen opp eller ned kontroll varme og matlaging hastighet. De kan eller kan ha ikke en elektronisk tenning knapp så sørg for at du ta med lange necked lettere.

En kullgrill

En bærbar kullgrill fungerer akkurat det samme som en standard størrelse kull grill med unntak av grillen plass. Du setter trekull i bunnen, spruter på noen tennvæske og kaste i en kamp. Kontroller at trekull og grillen holdes veldig tørr som fuktig trekull er svært vanskelig for lys. Du må også ta vare og ikke bruke for mye tennvæske eller det vil flamme i ansiktet. Tillate trekull murstein å starte å slå grå før du setter mat på grillen. Hvis du setter maten på vil for tidlig det plukke opp lettere væske smaken. Når du er ferdig grilling tillate trekull å fullføre brenning og slå helt til aske. Så du burde dumpe dem i en aluminium eller stål kan. Aldri dumpe asken på bakken som bare en del fortsatt tent kan ta et blad fyr og etter hvert spredt over hele verftet.