Hvordan fungerer en badestamp pumpe?

April 16

Hvordan fungerer en badestamp pumpe?

Betydningen av en badestamp pumpe

En badestamp er helt ubrukelig uten pumpen. Prinsippet bak en badestamp er at vann trekkes gjennom inntak og passerer gjennom en oppvarmet før du kommer ut av jets, varme varm, gleden av beboerne. Uten pumpen å flytte vann, kan ikke det være oppvarmet.

Badestamp avløp oppsett

Det er mange forskjellige avløp oppsett avhengig av merke og modell av badestamp. De har et par ting til felles skjønt. Først er at det er alltid minst to inntak porter som vann trekkes. En er vanligvis øverst i vannlinjen mens den andre er sunket i badekar gulvet. Disse inntak fører gjennom et filter, deretter til selve pumpen. En gang inne pumpen, vann presset gjennom et rør som fører til en vannvarmer. Derfra går vannet til et veikryss, der flyten er delt mellom en rekke jets til sidene og gulvet i badestampen.

Hvordan fungerer en badestamp pumpe?

Selve pumpen er en enkel design som ligner vannpumper i biler, bassenger og brønner. Interiøret er tatt opp av en elektrisk motor som utvider en metall aksel. Akselen strekker seg inn i en tilstøtende vanntett kammer. Akselen i denne delen av kammeret bluss ut til en turbin, ser veldig mye som bladene av en fan. Det er to rør som kobler til denne kammer. Når pumpen engasjerer, turbinene spinn, skaper en effekt på grunn av sentripetal akselerasjon. I hovedsak boblebadet generert av spinning turbinen trekker vann i fra en pipe og styrker den ut gjennom den andre. Retning av pumpen, avhenger av fans og retning som turbinen svinger.