Hvordan fungerer en Alarm Dialer?

November 20

I en overvåket sikkerhetssystem spiller alarm oppringingsverktøyet en viktig rolle i håndtering signaler fra kontrollsenteret alarm og varsle hus av en potensiell trussel. Selv om disse enhetene kan virke mystisk, opererer de på enkle elektroniske prinsipper.

Endring av staten

Ifølge hjem sikkerhet nettstedet automatisk oppringing-Alarm overvåker en modeminformasjon et sikkerhetssystem for en endring av staten; avhengig av systemegenskapene, kan endringer av staten inkludere røyk oppdagelsen, dører eller vinduer åpne, glass bryte eller bevegelse i et rom. I noen systemer, den sentrale enheten for alarm oppdager endringen av staten og utløser den automatisk urskiven.

Telefon forbindelse

I en standard sikkerhetssystem, modeminformasjon kobles til en analog telefonlinje og bruker standard tofarget multi frekvens, DTMF, lyder, lik de som desktop telefon genererer, for å ringe en pre-programmert liste over telefonnumre. Noen autodialers bare slå nummeret og begynne å spille en melding, men noen kan oppdage et svar og la interaksjon med brukeren.

Betraktninger

Ifølge hjem sikkerhet nettstedet toppen hjem Sikkerhetsinfo kontakter ikke autodialers overvåking sentre. I stedet enhetene ringe over programmert tall og levere meldinger som viser systemstatus og noen oppdaget brudd.