Hvordan fungerer boblebad?

September 28

Hvordan vannet sirkulere?

Boblebad benytte en vakuumpumpe å trekke vann i og presse det tilbake ut av jetfly på veggene og gulvet. Hver jacuzzibadekar har en inntak ventil, som er vanligvis plassert nederst i badekaret med en finmasket skjerm dekker den. Vannet er trukket med et vakuum skapt av pumpen motoren. Motoren trekker vannet i og utvisning det fra jets plassert i badekaret.

Hvordan er vannet oppvarmede?

Når vannet er trukket inn i pumpen, hever varmekabel i mekanismen temperaturen på vannet. En termostat på boblebadets kontrollpanelet kan brukeren heve og senke temperaturen. Vanligvis Termostater holde temperaturen på en viss base temperatur og vil ikke heve temperaturen siste 120 grader.

Hvordan holder Jacuzzi ren?

Eiere av jacuzzibadekar tar mange av de samme trinnene som svømmebasseng eiere å oppbevare deres kar feilfri og renovert. Som badekaret sirkulerer varmt vann, bakterier enkelt ruge og vokse. Boblebad eiere benytter sanitizers, som bromide og klor, å holde vannet rent. Noen pH balancers brukes også til å opprettholde effektiviteten av sanitizer og balansere metall innhold eller alkalitet, av vannet.