Hvordan Fumigate møbler for termitter

July 13

De fleste møbler har en liten del av tre i rammen eller hoveddelen. Dette treet kan lett komme under angrep fra en rekke insekter, inkludert drywood termitter. Ifølge Skadedyrkontroll grave disse termitter tunneler gjennom tørr Trestykkene uten kontakt med jord, en illevarslende omstendighet for eiere av vakre tremøbler. Utgassing innebærer å bruke mye kjemikalier som fyller luften for å drepe eventuelle insekter eller pattedyr som kan finnes i huset.

Instruksjoner

•Assess skadene møbler. Se etter små åpninger eller tunneler i kroppen av tre møbler før du starter noen form for behandling.

•Drill et lite hull i et iøynefallende område av møblene ved hjelp av en drill og en liten bor. Målet er å skape en åpning som er stor nok til å presse behandling i hoveddelen av møbler.

•Squeeze insektmiddel i åpningen du boret i møbler. Ideelt dette produktet vil spre seg i hele kroppen av møbler, drepe noen termitt angrep som allerede har begynt. Noen ganger mer enn én bore hull eller behandling kreves.

•Anrop en profesjonell utgassing selskap hvis spot behandling ikke fungerer. Tradisjonelle utgassing innebærer mye kjemikalier som spredt over hele boligen å drepe angrep og bør ikke utføres av en lå person.

Tips og advarsler

  • Bruke punktbehandling møblene i et godt ventilert område.