Hvordan fuge Baderom dusj fliser

March 26

Hvordan fuge Baderom dusj fliser

Konstant eksponering for vann, og settling eller skiftende dusj veggene kan forårsake grout å sprekk rundt fliser. Sprakk grout må repareres for å oppbevare vann fra siver gjennom sprekker. Over tid vil vannet forårsake skade eller råtnende til underlayment. Dette vil føre til kostbare reparasjoner som kunne vært unngått ved å reparere sprakk grout. Injiseringsmasse reparasjon er en jobb som du kan gjøre selv uten å måtte ansette en flis installatøren.

Instruksjoner

•Skjære Injiseringsmasse linjer med en fugemasse så. En fugemasse så er en håndholdt verktøyet det har en smal diamant karbid blad. Bladet er utformet for å passe inn i Injiseringsmasse linjer mellom flisene. Trekk bladet frem og tilbake for å fjerne så mye av gamle grout som mulig.

•Suction opp grout brikkene med en butikk støvsugere, og tørk støvet av brikkene med en fuktig klut.

•Fyll 1 gallon bøtte med vann til en dybde av mer enn 1 tomme. Hell samsvarer ikke pusset grout i bøtte litt om gangen. Bland grout i vannet med 3-tommers sparkel. Fortsett å legge til grout i vannet før det er litt tykkere enn en kake blanding. Grout bør være tykk nok til å bo på kitt kniv, men ikke så tykk at du ikke spre den.

•Spread grout i kuttet ut mellomrom mellom brikkene med en fugemasse flyte. Ikke fugemasse over en 3-ved-3 fot område om gangen. Hold float i 45-graders vinkel og dra den over flisene. Scoop opp overflødig grout med kitte kniven, og legge den tilbake i bøtte.

•Fyll 5-gallon bøtte med varmt vann. Dukkert svampen i vannet og vri den ut. Hold svampen flatt til flisen over Injiseringsmasse linjer. Bruke lett trykk på svamp og dra den over Injiseringsmasse linjer til å jevne dem ut. Trekk svampen vannrett på tvers av horisontale Injiseringsmasse linjer, og loddrett loddrett Injiseringsmasse linjer.

•Rinse svampen ofte, og gjentar trinn fem og seks til slutt fuging.

Tips og advarsler

  • Fuge hele dusjen hvis grout er gamle og flekker. Kuttet grout linjer med grout så dypt nok slik at de vil holde nye fugemasse.
  • Du kan bruke en 4 1/2-tommers jeksel med diamant karbid sliping hjul så lenge det er nok plass mellom flisene. Vær svært forsiktig hvis du bruker denne metoden ikke komme for nær til ruten. Du vil sprekke dem.
  • Ikke fugemasse mer enn en 3-ved-3 foten området samtidig. Non-pusset grout tørker raskt og det er svært vanskelig å fjerne etter det har tørket.