Hvordan frigi din vannforsyning

March 27

Mennesker som lever i områder hvor Vintrene er alvorlig vet første hånd hvor lett vannforsyning kan fryse. Forutsatt at fryse ikke gjorde skade måleren på noen måte, gjenoppretter tar skritt for å frigi måleren fullservice i en kort periode. Det er en relativt enkel prosess som kan hjelpe huseiere som kan hjelpe thaw ut en frossen meter uten å kalle vannet selskapet.

Instruksjoner

•Fjern dekselet fra vannforsyning. Avhengig av oppsettet i fellesskapet, kan dette involvert bruker en fastnøkkel til å fjerne dekker platen, eller bare metall pinnen eller plugg inn i en åpning og løfte platen fra reservoar kammer.

•Determine Hvis problemet er frosset vannforsyning eller bare frosne rør. Hvis vannforsyning synes å fungere, så er rørene problemet. Ta skritt for å frigi rørene og la vannforsyning alene.

•Hvis rørene er fine og vannforsyning er opphavet til problemet, ta ett ark tynn og lett overflaten. Slipp brenning papiret i reservoaret der måleren ligger.

•Har hjelperen plassert hjemme, ser en åpne kranen. Hjelperen er å flyalarm du øyeblikket at vann begynner å strømme gjennom rørene igjen. Gjenta belysning enkeltark av tynt papir og slipp den i reservoaret til vannet er gjenopprettet.

•Fjern noen rester av brent papir fra rundt vannforsyning og plass dekselet tilbake på plass. Dette vil beskytte meter fra direkte eksponering mot kulden fra vind eller andre overflaten elementer.

Tips og advarsler

  • Sjekk med vann selskapet før du utfører denne typen prosedyre. Noen vannmålere er i dag digitale enheter som kan bli skadet ugjenkallelig innføringen av en direkte varmekilde.
  • Som det blir klart at vannforsyning er sprukket som vannet begynner å strømme igjen, bruk en fastnøkkel til å slå av vannet og ringe firmaet vann umiddelbart.