Hvordan fortelle toppen & nederst en Mulch blad

July 27

Hvordan fortelle toppen & nederst en Mulch blad

Mulched gresset er doble kutt gress som er gjeninnføres til plenen mellom bladene for å danne en beskyttende Luke barriere og en kilde til næringsstoffer til jord. Dette gjør er mulch bladene utformet med en twist, som skaper to vinger som hver har en skjæring overflate. Når du installerer eller skarphet et blad, er det nødvendig å fortelle toppen og bunnen av mulch blad i forhold til hvilken side har snittflaten, men også å identifisere toppen og bunnen av området skarphet.

Instruksjoner

•Fjern bladet, om nødvendig, ved å holde bladet så det ikke vil snu og fjerne låsemutteren center med en skiftenøkkel.

•IDENTIFY toppen og bunnen av begge fløyer i bladet ved å finne siden som har skjerpet cutting edge. Bladet vil avta opp fra en tynn inn i kroppen av bladet på undersiden. Oversiden har ikke en taper, men være en jevn tykkelse. Cutting edge har hva som skal vises som en stripe på kanten at en annen farge enn resten av bladet. Forskjellen i farge kommer fra glans av skjerpet metallet.

•IDENTIFY toppen og bunnen av skjerpet kanten. Bunnen av skjerpet området er kanten av bunnen av bladet. Toppen er bredden på området skjerpet, vanligvis et område som er jevnt 1/4-tommers wide målt fra kanten.

Tips og advarsler

  • Merke bladet med en permanent markør når de er identifisert.
  • Vær forsiktig når du håndterer mulch blader, og bruke hansker for å unngå skjæring.