Hvordan fortelle hvilken størrelse HVAC enhet jeg har

October 15

Alle har en HVAC enhet i sin bolig, men ikke alle vet hvilken størrelse det er. Det er viktig å vite hvilken størrelse HVAC enhet hvis du trenger din HVAC enheten erstattet. Du kan sikre HVAC kontraktør erstatter enheten med en av samme størrelse. VVS entreprenører prøver noen ganger å selge en modell som er noen størrelser større enn den. Dette fordeler dem fordi de tjene mer penger, men det koster mer penger, med en økning i energikostnader. Med noen verktøy og litt tid er det enkelt å finne hvilken størrelse HVAC enhet du har.

Instruksjoner

Slå av strømmen til HVAC enheten. Dette på siden av enheten er vanligvis en vanlig bryter. Bytte til "off" posisjon.

•Åpne døren av HVAC. Noen ganger løft de; andre ganger må du ta en skrutrekker, løsne opp noen skruene, og trekk deretter døren.

•Ta lommelykt og se på enheten koden. Dette er vanligvis et klistremerke og kan finnes på innsiden av enheten eller på baksiden av døren du tok av. Den vil inneholde alle data om HVAC enheten. Se referanse 1 for et bilde av et eksempelmerke for HVAC enhet.

•Locate hvor koden sier "BTU inngang." Dette er hvor mange BTUs enheten bruker og hvordan HVAC enheter er størrelse. Imidlertid er BTU input ikke det samme BTU avgang. BTU utgang er like viktig fordi det er hvor mange BTUs gå inn oppvarming residensen. Forskjellen mellom BTU inngang og BTU utgang bestemmes fra effektiviteten av HVAC enheten.

•Calculate BTU utgang. Dette avgjør effektiviteten av HVAC enheten. Dette bør også være angitt sted i koden eller andre steder på enheten. Hvis ikke, er grov estimering lett. Hvis enheten ventiler til pipen med et metall pipe, er det omtrent 80 prosent. Hvis den utnytter en eller to PVC rør og ventiler på utsiden av huset, er det omtrent 90 prosent. Multiplisere BTU input av effektiviteten av enheten å få BTU utdataene. (f.eks din BTU inndata er merket som 75 000 BTU. HVAC enheten er 80 prosent. 75 000 ganger 0.80 lik 60.000 BTU. Dette ville være BTU utdataene.)

•Bytt HVAC enheten er dekk og slå av strømmen til enheten igjen.

Tips og advarsler

  • Noen enheter kan ha BTU utdataene oppført i utstyr-koden. Dette er ikke vanlig, men vil spare deg litt matte hvis det er oppført.
  • Du må finne ut BTU utgang fordi når et BTU krav er funnet ut for en bygning, BTU utdataene er det siste nummeret som bestemmes. Avhengig av enhetens effektivitet du kjøper, må du konvertere til BTU inngang for enheten. (f.eks bygningen må 85000 BTU å varme den. Du ønsker en 90 prosent effektiv enhet. Du tar 85000 og dele det med 90 prosent. Du ender opp med 94,444 BTU. Dette nummeret er BTU inndataene du leter etter. Du vil sannsynligvis må runde opp til 100.000 og kjøpe en 100.000 BTU HVAC enhet.)
  • Alltid slå av strømmen til HVAC-enheten før du tar forsiden. Deler av enheten har 120 volt strøm som er levende hele tiden, selv når enheten ikke opererer.