Hvordan fortelle hva merke av Helvetesild er på et hus

September 11

Hvordan fortelle hva merke av Helvetesild er på et hus

Tak shingles kommer i en rekke former, inkludert laminert eller "arkitektoniske" helvetesild, så kalt på grunn av den særegne ser de gir et tak; glassfiber eller sammensatt helvetesild, som kombinerer glassfiber og asfalt; sedertre helvetesild, som behandles for å være brannsikre; og metall og skifer helvetesild. Innenfor hver kategori har du et valg av flere merker. Roofery sier de beste erstatninger for misfargede eller ødelagt Helvetesild er samsvarende Helvetesild av samme farge og merket; for å finne den rette erstatninger, må du identifisere merket.

Instruksjoner

•Kontroller kjøp eller reparasjon dokumenter for taket. Du kan ha kvitteringer, garantier, stykklister salg eller brosjyrer som identifiserer merket. Hvis det var noen Helvetesild igjen når taket ble installert, kan du se hvis pakken inneholder informasjon. Roofery sier hvis du kan få mye tall, som gjør et enda mer presise treff.

•Contact roofer eller hjemme byggmester hvis du ikke har noen poster av din egen som gir et svar. De som setter taket på huset ditt kan bruke bare én eller to spesifikke merker; Selv om de ikke, er det mulig de har filer identifisere Helvetesild de brukte, selv for partinummeret.

•Ta en prøve singel Home Depot eller en annen oppussing butikken hvis du ikke finner noe på filen. Spør personalet om de kan matche singel til merkene som de har på lager. Alternativt ta singel til en lokal roofer eller spørre et representativt å stoppe og se om han kan identifisere merket.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil erstatte Helvetesild og finner et treff, er male taket en måte å gjøre det nye Helvetesild samsvare, i henhold til Roofery. Nettstedet legger imidlertid at noen elektrikere sier malingen ikke vil vare lenge nok til å være kostnadseffektive.