Hvordan fortelle forskjellen i Jerry bokser

November 7

Hvordan fortelle forskjellen i Jerry bokser

En jerry er en holdbar og robust beholder brukt for å transportere drivstoff sikkerhet. Bensinstasjoner selger ofte vannkanner slik en driver kan bære et nødstilfelle tilførsel av gass i bilen. Dette sivile eller generell jerry kan er forskjellig fra militær-style jerry bokser og vann-lettelse jerry bokser, som brukes til å bære vann. Forskjellene mellom disse typer jerry bokser er lett å identifisere.

Instruksjoner

•Determine av jerry kan er volum. En sivil modellen har minst en 1 gallon kapasitet, selv om større bokser er tilgjengelig. En militær-style modell kan være opptil 5 gallon. Beredskap vann-bærer vannkanner holder ca 1/2 gallon.

•IDENTIFY materiale som jerry kan produseres fra. Emergency hjelp bokser er laget av en ultralette, sammenleggbare plast; generell bokser er laget av tykkere, farget, mindre formbare materialer. Militære jerry bokser er tung og ofte laget av stål.

•Differentiate mellom vannkanner ved å se på fargen på plast. Som California Environmental Protection Agency disposisjoner, gul betyr bokser brukes for diesel, rød brukes for bensin og blått for parafin.

•Bruk figuren av å finne forskjellige. Militære jerry bokser er store, cuboid figurer for effektiv lagring. Generell bokser er en figur ideell for oppbevaring i en bil koffert. Vær imidlertid oppmerksom større sivile bokser ligner på militære bokser. En militær kan har ofte tre håndtak aktivere noen til å bære flere bokser. Jerry bokser brukes for vann er også boksen formet, men kan foldes når den ikke er i bruk.

•Tell forskjellen i stiler ved å se på munnstykket. Munnstykke og tut brukes for pouring drivstoff ut kan. Emergency hjelp bokser har ikke en. de har bare en skrukork eller plast trykk. Militære jerry bokser har lange, tykke flyttbare tuter som skru på threading. Kan har en cap knytte tuten til. Can's stil vil påvirke hvilken munnstykke; noen er fleksible, andre er buet eller rett.

Tips og advarsler

  • Gå til en jernvarehandel, og sjekk ut forskjellige jerry bokser tilgjengelig. Du kan øve fortelle dem fra hverandre ved å se på ulike design i en butikk, også.