Hvordan fortelle en Booster pumpe fra en vanlig pumpe

October 20

En pumpe brukes til å transportere vann fra ett sted til et annet. Vanligvis en pumpe overfører vann fra en stillestående posisjon – en innsjø, for eksempel - og beveger seg mot der det trengs. En booster pumpe er en spesialisert type pumpe som hastigheter opp vann som allerede går. Istedenfor å overføre vann fra en innsjø, kan en booster pumpe brukes i et rør for å øke vanntrykket ved påskynde vannet.

Instruksjoner

•Look på emballasjen hvis du kjøper en pumpe. Noen pumpe som brukes som en booster vil ha ordet "booster" eller "akselerator" vises tydelig på emballasjen.

•Spør en salg kontorist eller tekniker er om pumpen du ser på å kjøpe en booster pumpe.

•Consider vannkilde. Hvis du ikke vil kjøpe en pumpe, dommer av vannkilde. Hvis vannet er stillestående, enn du ser på en vanlig pumpe. Hvis vannkilde beveger seg og passerer gjennom en pumpe mens du flytter, ser du på en booster pumpe.

•Measure trykket av vannet går inn i pumpen og deretter avslutter pumpen. Hvis vannet avsluttes pumpen med mer trykk enn det var inn i pumpen, må en booster pumpe. Måling av vanntrykk er mulig i en rekke måter.