Hvordan fortauet kanter

October 6

Det er mange alternativer og materialer for å vurdere når det gjelder kanter fortau. Noen produkter på markedet er rask og enkel å installere, men de enten forverres raskt eller må byttes hver årene. Murstein presentere en fin kontrast til konkrete fortau. Du kan legge dem vannrett eller loddrett, og hvis installert riktig, de vil vare lenge med minimalt vedlikehold.

Instruksjoner

Klargjøring

•Dig en grøft langs begge sider av fortauet. Holde ytterveggen av grøften så rett som mulig. Sett smuss og gresset i en trillebår for bruk senere i prosjektet.

•Kontroller grøften 6 inches dyp og 10 inches bredt hvis du planlegger å legge murstein vannrett og vinkelrett på fortauet. Hvis du planlegger å legge to linjer vannrett og parallelt med fortauet, må grøften 6 inches dyp og 10 inches bredt. Murstein på slutten, må grøften 10 inches dypt og 6 inches bredt. Dette gir en 2-tommers hevet murstein langs fortauet.

•Kompakt og flate bunnen av grøften med en hånd-sabotasje. Hell 2 inches av grus i grøften og tamp dette laget. Hell 2 inches av sand over grus og komprimere den med brutt.

Murstein plasseringsalternativer

•Lay av murstein vinkelrett på fortauet. Begynne i en ende av grøften. Lå en murstein i grøften og trykke forsiktig i sanden før det er samme nivå av fortauet. Fortsett legge murstein på denne måten langs kanten av fortauet inntil du kommer til slutten av grøften. Trykk hver enkelt med en gummihammer for å sikre at det er nivå med tidligere lagt murstein og fortauet. Gjenta denne prosessen for den andre siden av fortauet.

Stå et sted en murstein på slutten med trange kanten mot siden gå for en soldat kurs. Dette er når en enkeltlinje eller løpet av murstein i samme retning, som soldater i formasjon. Tapp murstein i sanden til toppen er 2 inches høyere enn overflaten av fortauet. Plass andre murstein på slutten med siden flush mot først. Tapp det i sanden til toppen er nivå med først. Fortsette posisjonering murstein til du kommer til slutten av grøften. Gjenta denne prosessen for den andre siden av fortauet. Måle hver så ofte for å sikre mursteinene er en konstant 2 inches høyere enn fortauet.

•Plasser en murstein parallelt fortauet. Trykk det på plass slik at den er på nivå med fortauet. Sted neste murstein fortauet parallelt med slutten stanget mot forrige. Trykk det på plass. Fortsette til slutten av grøften. Gå tilbake til første murstein i grøften og plassere en halv murstein parallell, ved siden av. Trykk det på plass. Lå neste full murstein. Butt enden mot halv murstein. Murstein fugene mellom den første linjen i murstein og andre vil bli forskjøvet. Avsluttes med en halv murstein. Gjenta denne prosessen for den andre siden av fortauet.

Fullføre prosjektet

•Plasser strimler av plast utlegger kantklipping mot utsiden av murstein. Sikre dem ved å hamre nagler i bakken hver 12 inches.

•Fyll sand over murstein. Arbeid det inn fugene mellom murstein med en sopelime. Slangen ned klossene med en lys tåke. Bruke mer sand, om nødvendig, å fylle opp alle ledd, deretter slangen ned murstein igjen.

•Shovel skitt og erstatt gresset langs ytterkantene av mursteinene. Tamp den på plass og vann.