Hvordan forstå en bakken feil krets Interrupter (GFCI)

May 8

En bakken feil krets interrupter (GFCI) er utformet for å redusere risikoen for elektrisk støt og gi en høyere grad av sikkerhet enn en standard strømbryter. Derfor de fleste byggeforskrifter krever nå GFCIs installeres på steder der fuktighet kan være tilstede, som kjøkken (nær synker), vaskerom, bad og selv utenfor stikkontakter. GFCIs installeres i en av to måter: Outlet GFCIs Erstatt en enkelt standard stikkontakt, mens breaker GFCIs installeres i elektriske panelet og beskytte en hele kretsen. Sikre GFCIs arbeider riktig og fortsetter å gi økt beskyttelse, de skal testes regelmessig. Her er hvordan å forstå og teste en GFCI.

Instruksjoner

Hvordan å leve med GFCIs

•Understand som GFCIs fungerer på samme måte til en standard strømbryter eller sikring. Men er GFCIs mer følsom enn vanlige breakers og sikringer, så vil reagere raskere på en feil krets flyt, dermed gi økt beskyttelse fra støt eller verre.

•Knowing hvordan en krets skal fungere kan du forstår GFCIs. Vanligvis har en stikkontakt to vertikale riller, en bredere (nøytral) enn den andre (varmt) og runde hull (bakken) under dem. Strømmen av elektrisitet er normalt balansert mellom mindre sporet (varmt) og større sporet, men når en abnormitet i flyten oppstår, elektrisitet strømmer til bakken.

•Consider som en "bakken skyld" skjer når strøm flyter gjennom en krets/utløp tar en annen bane enn banen det tar normalt og i stedet flyter "bakken."

•GFCIs overvåke flyten av gjeldende, og hvis de oppdager en ubalanse (forårsaket av ting som feil ledninger, skadet apparater, fuktighet) de umiddelbart stenge strømmen av elektrisitet gjennom kretsen.

Slik tester en GFCI

•Recognize at det er to typer GFCIs: stikkontakten og breaker. En stikkontakt GFCI overvåker bare elektriske strømmen på en bestemt utløp, mens en breaker GFCI overvåker en hele kretsen.

•Looking på en stikkontakt GFCI vil du se det har to knapper: en merket "RESET" og den andre merket "TEST".

•For å teste en krets GFCI, Velg en liten elektrisk lys og plugg den i stikkontakten GFCI-beskyttet, så presse det restarte knappen. Lyset skal fungere. Nå presse Test. Lyset skal gå. Trykk Reset igjen og lyset skal komme tilbake.

•For å teste en breaker GFCI, start ved å trykke på testknappen. Overbelastningsbryteren skulle snuble og Tilbakestill bør pop ut. Koble et lite lys i kretsen og slå den på. Lyset bør holde ut. Nå tilbakestille bryteren og slå på lyset; nå bør det komme.

Tips og advarsler

  • Fordi GFCIs er så viktig for sikkerheten, bør de testes regelmessig, kanskje hver månedene.
  • Hvis du har en GFCI installert utenfor beliggenhet, kontroller at det er i en værbestandig.
  • Hvis din GFCI feiler en test, må en godkjent elektriker sjekk og erstatte det (dersom det er defekt).