Hvordan forhindrer du Mold bygningen på et dusjforheng?

February 23

Mold er et vanlig problem på badet. Holde et bad ren og tørr er avgjørende for å hindre muggvekst. Mold trives i fuktige, fuktige miljøer og ofte vokser på flisen fugemasse, rundt Baderom kamper og dusj gardiner. Fjerne mugg fra dusjforheng er spesielt vanskelig på grunn av materialets komposisjon. Det er mye lettere å hindre vekst av mold på dusj gardiner.

Årsaker

Mold vokser ofte nederst på dusj gardin. Dette er på grunn av ventilasjon; dusjforheng henge i badekar, hvor luften ikke sirkulerer. Vannet fra dusjen kjører ned dusj gardin, forårsaker bunnen av dusjforheng bli våt for en lengre periode. Dusjforheng er ofte igjen åpen med teppet skjøvet til side av badekaret etter dusjen brukes.

Fuktighet er også økt i et bad under en dusj. Bad uten fans eller windows har ikke en måte for fuktighet å flykte, skape et ideelt miljø for mold skal vokse.

Forebygging

Holde et bad så tørr som mulig og sirkulasjonen vil hindre muggvekst på en dusj gardin. Etter å ha tatt en dusj, ikke la dusjforheng hengende i badekaret. Vri vann fra dusj gardin, og la den henge på utsiden av badekaret. Dette vil tillate mer luft passere dusjforheng, tørk den raskere. Gjøre en innsats for å lukke dusjforheng så det ikke er pleated på seg selv, fangst fuktighet.

Bruk et dusjforheng laget av stoff som tørker raskt, som hamp, nylon eller polyester. Kjøre bad viften mens du dusjer og i minst fem minutter senere, eller åpne et vindu for å redusere luftfuktigheten på badet. Etter alle disse trinnene vil holde bad og dusj gardin tørr, redusere veksten av mold. Du kan også legge til boraks vaskemaskinen når du vasker dusjforheng, og dette bidrar til å hindre veksten av mold.

Rengjøring

Denne fremgangsmåten kan tatt å hindre vekst av mold på dusjforheng - men det er ikke alltid mulig. Når mold er til stede, er det viktig å drepe mold for å hindre mer vekst. Nyt dusjforheng i en blanding av halv blekemiddel og halvparten vann før vaske den. Skrubbing dusjforheng natron og eddik noen dråper tea tree olje er en annen, mindre giftig, alternativet. Aldri Kombiner disse rensemetoder. Blander blekemiddel og eddik kan være dødelig.