Hvordan forhindre veps fra å elveblest uten plantevernmidler

November 20

Når det er en blanding av tre og varme temperaturer vil det uunngåelig bli veps. Disse pesky flygende insekter gjør elveblest raskt så må du være flittig og Hold oversikten over situasjonen.

Instruksjoner

•Når snart slå som du se en veps gjør en bikube eller du se strukturen, den ned. Hvis det er på utsiden av vinduet og deretter åpne vinduet og bruke et verktøy som papp - et godt tips er å lagre papp røret som holder din papirhåndklær når du har avsluttet papirhåndklær. Hvis du tror at swatting på en veps kommer å skape mer problemer så bekymre deg ikke, de er mer redd for deg enn du er av dem. Så snart du åpner vinduet fly veps bort og dermed forlate strukturen å slå ned.

•For å hindre veps tilbake til det opprinnelige struktur området bør du noe ubehagelig lukt som vil avskrekke veps for godt. Foreslår ren tea tree olje til dette. Du kan få det på noen helsekost butikk selv om jeg finner det er tilgjengelig i vanlige supermarkeder samt. Alt du trenger å gjøre er dab noen dråper av tea tree olje på et papirhåndkle og tørk området der strukturen en gang var i tillegg til de omkringliggende områdene. Her er et tips: Hvis du har sensitiv hud, så kan du vurdere å bruke gummihansker før du bruker til tea tree olje som det er veldig sterk og kan irritere sensitiv hud. Lukten igjen hindrer veps ønsker å bygge en struktur med denne plasseringen, så går andre steder. Og hvis lukten er for støtende, så du kan bære en maske mens du bruker til tea tree olje, men jeg synes det er ikke så ille.

•Hvis du vil være pro-aktiv, tørk til tea tree olje over tre vindusrammene, dører og tre innlegg du kan ha i ditt verksted eller foran verandaen.

Tips og advarsler

  • Hvis du er allergisk mot bee og vepsestikk da ikke forsøke å slå ned elveblest eller kvitte seg med veps... nettopp i tilfelle.