Hvordan forhindre støy

July 15

En manns musikk himmelen kan være en annen levende helvete. Støy er ofte i øret ser, men hvis du bruker sunn fornuft og hold din valgte lyder for deg selv, du trenger ikke å bekymre deg for å bli belastet som en forurenseren. Støy fra maskiner, derimot, er ofte uunngåelig, men det er ting du kan gjøre for å minimere dens effekter.

Instruksjoner

•Hold stereoanlegget slått ned slik at hvis du er i oppkjørselen din, du ikke kan høre den. Selvfølgelig, hvis du bor i landet, isolert fra naboer, så du kan sprenge vekk om du kan være forurensende fuglene habitater.

•Rull windows opp hvis du liker å lytte til høy musikk når du kjører. Hvis du kjører en kabriolet og insisterer på å spy opp volumet, så får en liten par hodetelefoner og slitasje en av ørepluggene. Du bør kunne høre trafikk du skal bo trygt med ett øre.

•Bytt en støyende lyddemper. Trafikkstøy er en av de tøffeste å takle, og kan eliminere noen ved å gjøre bilen så stille som mulig. I hjemmet, kan du lukke tunge gardiner til å filtrere ut noen av støy.

•Bruk elektrisk verksted verktøy når du kan siden de er roligere enn gass-run modeller. Når du må du et gass-drevet verktøy, for eksempel en gressklipper, slå den av når ikke i bruk.

•Build en solid gjerde eller vegg, eller plante trær og busker ved siden av en lenken koble sammen gjerde til bufferen støy rundt hjemmet ditt.

Finne ut hva din by eller bygd tilbyr i form av beskyttelse. Ring politiet når naboer overgå akseptabel støy grenser, spesielt når de forstyrre søvnen din.