Hvordan forhindre Squeaky dører

June 25

Hvis mild sving på en dør resulterer i et høyt PIP som truer med å våkne barn eller sender ryggraden-tingling shivers opp ryggraden fordi hjemmet ditt begynner å høres ut som et hjemsøkt hus, er det tid å ta vare på de støyende dørhengslene og eliminere de tåler trykket en gang for alle.

Instruksjoner

•Examine døren nøye og gjøre en PIP test. Swing døren åpen og lytte nøye for å finne plasseringen til pip. Når du har bestemt plasseringen av PIP er det tid å finne årsaken. Ofte er årsaken til PIP bare en rusten eller tørr døren hengslene creaks og stønner når metallet prøver å flytte.

•Spray hengslene med grafitt å smøre hengslet. Svinge døren og tilbake noen ganger fungerer det i hengslet. Hvis dette stopper pip, er du god til å gå og uten sjenerende støy døren.

•Apply WD-40 til støyende hengsler som viser tegn på rust. Sørg for å få rett der og smøre hengselet og skruene som holder hengselet sammen. Arbeide døren og tilbake for å fullt smøre hengselet og tillate den å sette i noen minutter. Døren bør nå svinge fritt uten en medfølgende pip.

•Apply baby pulver til squeaky dører når PIP er et resultat av tre på tre. Komme inn i sprekker og Påfør et tynt lag av babypudder. Dette vil forhindre knirker av tre på tre og vil selv arbeide for squeaky gulvbord, også. Husk å rydde opp noen overflødig baby makt å hindre slips.

•RUB vanlig parafinvoks, stearinlys stubber eller enda en bar av bad såpe på hengslene og arbeide døren og tilbake for å distribuere smøremiddelet. Kontroller at det fungerte i hengselet og skruene som holder det sammen. Voks og bar såpe kan også brukes til å smøre områder der tre er bindende mot tre og resulterer i en PIP eller stønn.

•Fjern døren og tilbakestille hengselet hvis PIP er resultatet av en finnes ikke dør. Pass på at du har opprettet en tett passform som tvinger ikke døren og døren jamb gni og gir rom for at døren svinger fritt.