Hvordan forhindre Rose of Sharon vokser

March 8

En rose av Sharon (Hibiscus syriacus) er ikke en rose bush, men heller medlem av hibiskus familien. Det pryder mange landskap i US Department of Agriculture soner 5 til 8 med store eller doble blomster som blomstrer i sommer. En rose av Sharon kan være aggressive, økende ganske stor og sprer seg til områder av landskapet der det er uønsket. Det sprer seg selv såing og amme, begge kan forebygges. Du kan også forhindre en rose av Sharon fra blir for stor, som oppfordrer det å blomstre færre, men større blomster.

Instruksjoner

•Deadhead rose of Sharon blomster før de gjør frø. Som blomster visne, bare klipp dem ut og kast. Kompost ikke eller de kan gjøre veien tilbake til hagen.

•Prune en rose av Sharon sent vinteren eller tidlig våren før ny vekst. Vanligvis ca 1/3 av bush er beskjæres, inkludert gamle og ødelagte tre. Imidlertid kan du beskjære en rose av Sharon busk som du vil og det vil komme helt fint.

•Fjern noen sucker vekst og dekker området med tre eller fire ark av avisen. Dekk avisen med 2 til 3 inches av mulch. Dette vil hjelpe hindre dem i å vokse igjen.