Hvordan forhindre muggen lukt

September 16

Hvordan forhindre muggen lukt

Mugg er sannsynligvis at av muggen lukt. Soppvekst, som kan vises som hvit, grønn eller sort flekker eller striper, strømmer på organiske materialer som bomull og papir, og næringsstoffer som finnes i skitt og fett. Mugg problemer er forsterket i skitten, fuktig eller varme forhold. For å hindre muggen lukt, holde ting rent og forbedre ventilasjon i ditt hjem. Bruk desiccants og soppmidler med forsiktighet, siden mange av disse produktene er giftig.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes alle harde overflater der mugg er observert eller mistenkt med en blekemidler løsning. Bland 1/4 kopp klor med 1 QT varmt vann i en sprayflaske. Spray berørt overflaten og vente 10 minutter. Gni den ren med en svamp.

•Øk ventilasjon til hjemmet og redusere luftfuktighet. Kjøre fans i kjøkken og bad og bruke en avfukteren hvis luftfuktighet er svært høy. Sjekk kjelleren for lekkasjer og sprekker i sement og reparere dem. Kontroller at jord bakkene fra hjemmet så vannet ikke sitte ved foundation. Lay et ark av fuktighet barriere stoff over jorden av uferdige gjennomgangen plass.

•Rengjør tekstiler og materialer grundig før lagring fordi dvelende fett og smuss gi mat for mugg. Lagre klær løst i et skap så luften kan sirkulere.

•Paint utsatt tre flater, for eksempel vinduskarmer eller utenfor murene, med en mugg-hemmende maling. Disse malinger bremse eller stoppe veksten av mugg. De er giftige, så ikke bruk dem på overflater tilgjengelig for barn.

Kjøp paradichlorobenzene eller paraformaldehyde på apotek eller jernvarehandel. Plasser små poser av disse pulverisert anti-mugg produktene i skinn varer, klær, sko eller bøker i langtidslagring. Paradichlorobenzene kan skade noen plast, så lagre klær på tre eller metall kleshengere og fjerne plast knapper.

Tips og advarsler

  • Å hindre matlaging lukt, kjøre en fan og åpne vinduer under matlagingen. Begrense stekepanne med olje siden olje-molekyler i luften bære lukt og kanneavreise en film på rundt vegger og overflater.
  • Åpne vinduer å lufte ut hjemme bare hvis utendørs luftfuktigheten er lav. I fuktig vær, kjøre et klimaanlegg i stedet.
  • Holde en åpen boks av bakervarer brus i kjøleskapet for å absorbere lukt og dryss natron på teppet noen ganger før støvsuging. Muggen teppet kan ha mugg vokser under den. Trekke det tilbake og vurdere skaden. Har det profesjonelt renset, og erstatte en mugg-infested gulvteppet pute.