Hvordan forhindre innskudd i fordamping kjølere

May 3

Hvordan forhindre innskudd i fordamping kjølere

Fordamping kjølere brukes vanligvis i varmere, tørketrommel områder fordi de drive mer effektivt i disse klima. Vannet i disse områdene tendens til å være mineral rik og fordamping prosessen etterlater innskudd av kalsium og alkaliske på kjøligere pads som vel som på innsiden av kjøligere. Innskudd også ruste og rust metall boliger redusere vesentlig levetid på kjøligere. Forhindrer dannelse så mye som mulig av mineralske forekomster forbedrer kjøling, luft og livet til kjøligere.

Instruksjoner

•Fjern kjøligere paneler fra kjøligere og skrubbe dem grundig med en stiv pensel og en løsning av 1 kopp hvit eddik til 1 gallon av vann. Ta spesiell bekymre å rengjøre panelet vanes alle oppbygging og rusk.

•Bruk Aspen kjøligere pads og endre dem som trengte gjennom hele sesongen. Aspen fiber slikke vann, gjennomføre det effektivt som en vann gardin og forbedre den avkjølende effekten. Filtre bør endres ofte kalkavleiringer oppstår, vanligvis to til tre ganger per sesong.

•Rengjør pan vannbeholder nederst kjøligere når skrubbing en måned i løpet av sesongen ved å deaktivere kjøligere, drenering vann reservoaret pan, det med en stiv pensel og løsning av eddik og vann og skyll grundig. Behandle vann reservoaret med en kjemisk skala remover, tilgjengelig fra en oppussing butikken og etter pakken retninger, å øke Løseligheten av mineraler så de ikke overholder enkelt pads.

•Ikke bruk vann for Fordampingsavkjøling cooler fra en kalkfilteret fordi det er natrium rik fra mykgjørende prosessen og får kalkavleiringer.

•Legg en utfallende side av ventil til vann linjen som bærer vann fra reservoaret tilbake til Aspen filtrene. Ventilen er tilgjengelig fra oppussing butikker og installeres på vannlinjen, 6 inches opp fra pumpen tilkoblingen, viderekobling en andel av resirkulert vann gjennom plast slangen til et område på plenen eller hage som rommer mineral rik vann, for eksempel Bermuda gress, salt gress eller en vann avrenning.

Tips og advarsler

  • Begynne hver kjøling sesong med en grundig rensing av fordamping kjøligere og male de riktige delene, etter etiketten retninger, med spesiell maling fra en oppussing butikken.
  • Bruk en lerretet dekselet liksvøpet din Fordampingsavkjøling cooler i vintermånedene og holde kulde utkast inn huset.
  • Slå alltid kjøligere på bryteren inne i huset samt bryteren øverst hvis enheten, på undersiden av de dekker.
  • Verve noen til å bo på bakken med en mobiltelefon å hjelpe så det ikke er nødvendig å kjøre opp og ned stigen, øker risikoen for ulykker.