Hvordan forhindre innendørs House Mold

January 7

Mold er en sopp som danner i fuktige forholdene. Mold er skjemmende, skaper en muggen lukt, skader stoffer, papirprodukter og mange andre materialer og According til EPA, kanskje anledning allergisk reaksjonene. Hindre mold, derfor er klokere enn vente til etter et problem har utviklet og behandle den. Mold finnes naturlig sporer er svært vanlig. Disse sporer er fra voksende nøkkelen til å hindre mugg.

Instruksjoner

•Bruk en kost eller støvsuger (for tepper) for å holde gulv godt feiet eller støvsugd og tørr. Mold krever fuktighet og matkilde - dette kan være bare partikler av støv - å vokse.

•Mop hard overflate etasjer regelmessig for å fjerne skitt som en sopelime ikke kan fjerne. Tepper bør også rengjøres med en teppe sjampo og til å fjerne maten rester og andre partikler som kan tiltrekke muggvekst.

•Bruk universalrengjøringsmidler, eller en renere for countertops og tabeller, vaske bort skitt, fett og andre elementer som kunne tiltrekke mold. Tørr benkeplater og tabeller med et rent håndkle.

•Bruk gulvet fans sirkulerer luften, spesielt under og etter en periode med regn eller fuktig vær, og bruke eksos fans når matlaging eller dusjing.

Vann må ikke være synlig på en overflate for det for å være mugg - store mengder fuktighet i luften (høy luftfuktighet) er tilstrekkelig til å forårsake mold vekst, spesielt på stoff, inkludert skinn; papirprodukter, inkludert bakgrunn; og porøse overflater som sement.

•Plasser en avfukteren i rom som er vanskelig å holde tørt - kjellere, selv avsluttet de, er en veldig vanlig for mold vekst innendørs. En luftfukter kan hindre mold ved å senke fuktighet slik at mold ikke vokse. EPA anbefaler å holde innendørsfuktighet under 30 til 50 prosent og råder at du kan kjøpe en fuktighet meter, tilgjengelig på mange jernvareforretninger.

•Bruk Antifungal rengjøringsmidler i bad og kjøkken, eller hvor andre mugg - en form for mold - vanligvis utvikler. Unngå å lagre papirprodukter og andre lett støpt elementer i disse områdene, inkludert kjelleren.

•Vent fuktighet øker apparater - som tørketrommelen og komfyren, som EPA råder - utendørs slik at fuktighet ikke forblir innenfor. Fjerner elementer som utvikler mold og ikke kan vaskes - et eksempel på dette er pappesker. Mold fra disse elementene kan spre seg til andre hushold overflater.