Hvordan forhindre & drepe Mark

March 11

Hvordan forhindre & drepe Mark

Mark er fly larver som klekker når fluer legger egg på organisk avfall. De er mer vanlig i varmere temperaturer er vanligvis finnes i søppelsekker og trashcans. For å hindre Mark, må modne fluer stoppes fra å legge egg ved å eliminere lukt og hindrer deres tilgang til søppelsekker og trashcans. Fluene er tiltrukket av lukten av rotting mat. Sanitær er nøkkelen til å forebygge lukt.

Instruksjoner

•Fjern alle flytende og restene av søppel fra din søppelbøtte eller området av infestation. Bruke husholdning renere og vann for å fjerne lukt av fjernet søppel og væske. Grundig tørr beholder eller problemet området.

•Unngå å plassere elementer i søpla med flytende innhold som kan lekke inn i skitt. Plasser papir eller plast søppel elementer nederst i det skitt å absorbere væske som kan plasseres i papirkurven. Når kan tømmes, fjernes papir og plast søppel elementer nederst kan også med papirkurven. Blad og verftet oppryddingen poser kan også brukes til å justere kan. Dette vil redusere risikoen for et Mark problem.

•Eliminate lukt av sprinkling bakepulver eller rengjøring med en 1:1 eddik/vann blanding. Lagre din søppelbøtte i et godt ventilert område. Dekk skitt i varmt vær å fange varmen og redusere sjansene for overlevelse for fluer.

•Dekk Mark med salt, eddik eller kalk for å drepe dem mens de er i skitt. Vurdere å kjøpe kiselgur, som er et produkt som dreper Mark av dehydrating dem. Dette produktet skal drepe Mark og andre skadedyr innen 48 timer. Bruke diatomatceous jorden Mark mens de er i skitt. Følg instruksjonene fra produsenten.