Hvordan forhindre Bump nøkkel

April 9

Annet låser ta forskjellige-formet keys. For eksempel kan en lås nøkkelhullet være S-formet mens en annen er en bakover S. Antall pinner kan variere for. Hvis en innbruddstyv har en nøkkel med rett generelle form, men tennene er barbert ned, han kan bryte i en fjærbelastet pin-tumbler-type lås, de fleste vanlig type hus Lock, mye raskere. Kunsten å slike "Lås bumping" er at tyven har å forberede på forhånd nøkkelen høyre-formet like en Låsesmed trenger på høyre-formet for å gjøre deg en kopi av din egen nøkkel.

Instruksjoner

•Bruk flere låser per døren, av ulike merker. Flere låser, mer bump nøklene innbruddstyv må forberede på forhånd. Ikke nødvendigvis gjør dem alle beste låser, fordi tett maskinert pins er lettere bumped. Om overføring av energi fra lavere pinnen til øvre er renere, mer direkte.

•Installer bump-bevis låser. Slik låser er utformet for ikke å tillate samtidig justeringen av alle pluggene med kanten av Lås sylinderen når plutselig jarred. Ikke Kjøp plukke-bevis låser venter dem å være bump-bevis også. De kan være, men ikke nødvendigvis. Lese etiketten for å være sikker. Merker av bump-bevis låser er Schlage Primus, Assa, Medeco og Mul-T-lås. Prisen på slike låser starter på $100.

•Legg lås som krever registrering av en kombinasjon.

•Legg en sylinder beskytter over din våren-pin lås. Det dekker åpningen lås og krever en annen type for å komme forbi, f.eks en magnetisk nøkkel. Et bilde av en finnes via koblingen i ressurser-delen.

•Bruk en lagdelt tilnærming til sikkerhet. I tillegg til en annen lås, bør du vurdere å installere bevegelsessensorer og en innbruddsalarm.

Tips og advarsler

  • Fordi bumped lås ikke er skadet, beviser tvunget oppføring til politiet eller forsikringsselskapet kan være umulig uten bevis for tyveri inne. Dette er desto mer grunn til å beskytte deg mot denne bestemte forbrytelsen.