Hvordan forberede Hostas vinteren

January 3

Hvordan forberede Hostas vinteren

Hostas er robuste planter ofte brukt som bunndekkende for hager og er overraskende fleksibel planter. Som nesten alle anlegget må hostas være forberedt på harde vinteren så de kan fortsette å vokse i følgende våren og sommeren. Hostas blomstre i USDA hardførhet soner 3 til 9 så forberede dem for vinteren er ikke en vanskelig eller tidkrevende oppgave. Avhengig av din hostas, skal du kunne forberede dem for vinteren i mindre enn en time.

Instruksjoner

•Fertilize din hostas senest juli hvis du bruker gjødsel regelmessig. Midt på sommeren er det for sent å oppmuntre noen nye vekst; gjør kan så hindre anlegget går inn i en sovende tilstand før vinteren, som kan skade eller drepe planten.

•Deadhead anlegget. Deadheading planter er prosessen med å fjerne visnet eller døde blomster. Kuttet alle stilker med døde blomster til kronen av anlegget.

•Kontroller planter grundig for noen død, visnet eller misfarget løvverk og fjerne den med beskjæringssakser. Rake opp noen falne blader, blomster eller andre døde materiale fra bakken rundt bunnen av hver plante.

•Fyll ned et 1 - til 2-tommers lag frisk mulch på jorden rundt planter. Når vinteren har gått og bakken begynner å tine, Fjern mulch for å unngå råtne.