Hvordan forberede Eple frø Planting

September 29

Planting apple frø kan være en utfordrende, men morsom prosjekt. Frø fra alle apple utvalg vil fungere. Det er en utfordring å vokse epletreet fordi planting og spiring prosessen krever mye omsorg. Du må riktig forberede frø og gi de rette forholdene å få frø til germinate. Vær tålmodig. Det tar sju til 10 år før du vil se epler på treet.

Instruksjoner

•Fjern frø fra apple. Frøene er funnet i kjernen av frukt.

•Lay frø på et stykke voks papir på et kjølig sted og la uforstyrret til de er fri for fuktighet. Dette vil ta fra fire til seks uker.

•Plasser frø i en frøplante brett og dekk hver ætt med en halv tomme potting jord blanding. Vann hver to til tre dager eller når jord tørker ut.

•Plasser frøplante skuffen i en kald ligger utendørs i en solrik beliggenhet og la frøene begynner å spire og spire. En kald ramme er en enkel struktur som benytter solenergi og isolasjon å lage et mikroklima som planter kan vokse. En veldig enkel kalde rammen kan gjøres ved å stille opp noen betongblokker og plassere en gammel vindusrammen på toppen. Dekk kalde rammen med gjennomsiktig plast for å beskytte seedlings. Vann jord hver to til tre dager eller når jord føles tørr. Kalde ramme tips finnes i "bygningen og bruke et kaldt Frame" koblingen under ressurser. Det kan ta opptil tre måneder eller mer for apple frø til germinate.

•Repot frøplanter når de har to eller flere blad nivåer. Plass seedlings i større personlige beholdere hvor de kan fortsette å vokse. Større beholdere plasseres i kalde rammen å beskytte trærne fra vær og dyr skade. Vann trær hver tre-fire dager eller når jord føles tørr. Når trærne når 12 til 18 tommer, kan du transplantasjon dem i bakken.

Tips og advarsler

  • De fleste epler kjøpte i butikker er sterile og frøene vil trolig aldri spire. Organisk epler sies å ikke bli steril, så bruk organisk Eple frø. Hvis du bor på et sted som erfaringer frysing vintre, forberede apple frø ca en måned før, når de siste frost vanligvis oppstår (slutten av vinteren til tidlig på våren). Når de er tørr, vil tiden være riktig å sette dem i kaldt rammen.