Hvordan forberede en over bakken Pool vinteren

December 5

Som kjølig vær begynner å ta over dagen, er det tid til å tenke forbereder over bakken bassenger vintermånedene. Ta litt ekstra tid på sensommeren å forberede bassenget vinteren vil gjøre det enklere og raskere å re-åpne bassenget neste vår. Denne ekstra rutinen sikrer bedre pool vannkvalitet og mindre skade bassenget strukturen for neste sesong.

Instruksjoner

•Plan en dag for innlegg sesongen vedlikehold for din over bakken pool. Når temperaturene dyppe i 60-tallet om kvelden, er det tid til å tenke lukke bassenget for vinteren. Vannet vil ikke lenger få varmt nok i løpet av dagen for bading når kvelden temperaturen blir så kult.

•Rengjør bassenget en siste gang. Bruk myke kratt pensel til å skrape ned alger på interiør veggene i bassenget. Vakuum bunnen av bassenget til fjern solid rusk som blader, alger eller sand. Tørke ned noen stiger, lysbilder eller andre tilbehør som har vært hviler i bassenget.

•Drain over bakken basseng halvveis. Dette vil ta flere timer, så planlegge. Start ved backwashing, fjerne overflødig rusk fra bassenget filteret. Følg med en skylling syklus på bassenget filteret. Mens bassenget er drenering, avinstallere bassenget ladder og tilbehør som er lagt for sesongen. Deflate bassengleker og sette dem i lagring. Fjern noen solsenger som ikke vil overleve vintervær.

•Legg kjemisk behandling til vannet. Superchlorinate bassenget ved å legge en dose av sjokk behandling å drepe noen alger eller bakterier i bassenget. Legge til klor sjokk på kvelden når solen er bare om å gå ned, så det er mer effektivt. Solstrålene kan bryte ned klor, gjør det mindre effektiv. Legge til en dobbel dose av algecide å forhindre algene oppblomstringen.

•Prepare bassenget dekk. Hvis du bruker forrige sesongs overbygg, se etter eventuelle riper i stoff. Reparere tårer, eller vurdere å kjøpe et nytt dekke. Hvis overbygg ikke var rengjort før det ble lagret i fjor, ta deg tid til å bruke et kjemisk overbygg renere for å fjerne rusk. Dette vil gjøre stoffet sterkere.

Frakobles alle bassenget slangene fra bassenget, filter og motor. Tøm alle slanger. Plass vinter caps på drenering filtrerings- og veggen av bassenget. Plasser overbygg over bassenget og sikre.

Tips og advarsler

  • Sjekk alle produsentens spesifikasjoner for bassenget om lukkingsprosedyrer for vintervær.