Hvordan forbedre bakgård vann drenering

December 11

Hvordan forbedre bakgård vann drenering

Før du vurdere å installere en bakgård landskap Kontroller at har du tilstrekkelig drenering. Ikke bare kan de vakreste landskapet bli ødelagt av dårlig drenering, men integriteten til eventuelle strukturer - inkludert hjemme-kan være utsatt for vannskader. Bestemmelser forbedre bakgård vann drenering bør gjøres i begynnelsen av landskapet installasjoner. Hvis du har vannproblemer med i en eksisterende landskap er det fortsatt verdt innsatsen å grave opp hagen din og justere effektivt drenering som vil beskytte din eiendom.

Instruksjoner

•Plasser drenering på den laveste punkt av hagen din. Alle generelle land flater skal ha en skråning på minst 2 prosent mot din nedslagsfelt. Dette vil sikre vannet renner inn i drenering området du vil.

•Se om en swale i hagen området. Høyst bakgården egenskaper, spesielt i nylig bygget boliger, er bygget med en mild swale. En swale er bare en mild depresjon i landet som en kanal for vann å samle. I kraftig regnvær utfører elven swale vann fra huset og andre deler av gården. Hvis du har ingen swale ser for den laveste områder av din landskapet overflaten. Dette er hvor vann vil normalt basseng så det er vanligvis et godt sted å plassere avløp.

•Dig en grøft i bunnen av den eksisterende swale eller opprette dine egne swale med lav områder av bakgården. Kontroller at kanalen du oppretter minst seks fot fra stiftelsen av huset. Drenering må krysse hagen din og til slutt nå en gate eller andre nedslagsfelt. Dette kan bety drenering må gjøre en skarp sving, passerer parallelt på siden av huset til den når gaten. Ideelt sett bør du kjøre spennende drenering begge sider av huset, gjør en "U"-form.

•Lay 3-tommers eller 4-tommers bølgepapp, perforert eller uperforert rør laget spesielt for dette formålet i din grøft i en dybde av 6 inches eller mer. Du kan bruke prefabrikkerte koblinger utvide rør eller slå hjørner.

•Installer T koblinger langs avløpsrøret hver 10 fot. T-kontakter er mest effektive når de plasseres på lave punkter langs drenering linje. De to endene av T-kontaktene vil bli med to deler av main linje røret sammen. Velg koblingen stilk oppover mot himmelen. Den åpne enden oppned t skal nivå med bunnen av elven swale.

•Plasser et pre-formet drenering rutenett over toppen av koblingen T. Det bør papirlapp jevnt over den åpne enden. Rutenettet vil holde jord, blader, steiner og andre materialer fra strømme inn i røret.

•Bury røret forlater swale eller depresjon på plass over så vannet samler det plater mot huset eller samle på steder der det ikke er ønsket. Som vann fra kraftig regn øser til de laveste nivåene bakken vil det bli guidet ned gjennom åpningene i rør systemet laget av opp-ned T-leddene og trygt gjennomført unna.

•Ikke forskning. Forskjellige områder av landet har ulike værforhold, jord strukturer og lokale byggforskrifter som vil variere, så kan du tilpasse disse grunnleggende instruksjoner for din personlige situasjon for å forbedre din bakgård drenering.