Hvordan flytte & installere kjelleren toalett

January 18

Kjelleren bad kan legge bekvemmelighet samtidig øke din bolig verdi. Legge til kjelleren toalett kan presentere noen utfordringer, men heldigvis mange faktorer gjør det også lettere å flytte bad toalett enn et vanlig toalettsete, skulle behovet oppstå.

Instruksjoner

Hvordan å flytte og installere kjelleren toalett

Slå av vannforsyningen til området og skåret i et kaldt vann rør. Velg en pipe som nær ønsket plasseringssted for toalett som mulig. Bruke pipe kutteren å kutte gjennom røret og loddetinn en tee passer inn i gapet du nettopp opprettet.

•Rengjør tee med den runde stålbørste. Bruke fluks på røret samt innsiden av tee montering. Bruk fakkelen for å varme krysset mellom rør og montering. Når området er oppvarmet, gjelde loddetinn sømmen. Loddetinn vil bli trukket inn i felles kapillær handling.

•Installer varme fra den nye t-formet skjøt på toalettet sted. (Gjenta trinn 2 på hver junction.) Velge riktig størrelse å tilpasse røret til modellen av toalett du har valgt. For bekvemmelighet og sikkerhet, kan du installere en utkobling ventil like før innløpet til toalettet. Kontroller alle tilkoblinger er sikre.

•Velg toalett som passer med dine ønskede spesifikasjoner. Du må installere en opp-rødme toalettet i de fleste kjelleren områder. Sani-Flush enheten er en svært solid og pålitelig modell med flere fine funksjoner. Enheten er elektrisk-drevne og gir deg muligheten til å knytte avløp fra en vask og badekar til enheten, også.

•Koble utslipp slange fra toalett enheten til den nærmeste dreneringsrør. Sett inn en sal tee passer den nærmeste dreneringsrør å imøtekomme dreneringsrør. Kontroller alle tilbehør for å være sikker på at de er sikre, og slå vann på.

•For å gå på toalettet, koble vannforsyningen etter å slå av utkobling ventilen. Hvis mulig, la gamle avløp for å være på plass for fremtidig bruk. Aktivere enheten og avløp så mye vann fra systemet som mulig.

•Ta slangen utslipp fra den indirekte dreneringsrør. Hvis mulig, bruke denne salen tee plasseringen etter flytting toalettet. Du så noen avbrudd i din avløp som mulig.

•Plasser toalettet i ny plassering og gjentar installasjonen trinn ovenfra. Den opp-trekk enheten har mange fordeler, inkludert en mye enklere avløp tilkobling enn standard toalettet. Dette gjør flytting mye enklere.

Tips og advarsler

  • Holde utslipp slangen så kort og så rett som mulig for å hindre flyt problemer og mulig tresko.
  • Vær forsiktig når du kobler fra utslipp slangen, som det vil være restavfall avløpsvann i slangen.