Hvordan Floc en skyet basseng

September 29

Hvordan Floc en skyet basseng

Svømmebasseng byttedyr ofte faller til skyet vann forårsaket av skitt eller andre partikler frittflytende i bassenget er vannet. Frittflytende rusk kompliserer rengjøring av et basseng fordi det er så vanskelig å fjerne. Bassenget filteret og pumpe sirkulere vann i bassenget for å hindre stagnasjon men utilsiktet holder løsmasser flytende i bassenget i lange perioder. En flocculent agent grupperer sammen løsmasser flytende i bassenget og oppgir den til bassenget gulvet for enkel fjerning.

Instruksjoner

•Start av bassenget filteret og pumpe. Tvinn filterets håndtak til den peker på "Recirculate" innstillingen filterets ekstern ventil.

•Fyll den anbefalte doseringen av en flocculent direkte i bassenget. Vanlig dosering beløp lik 16 ounces av floc per 10 000 gallons av vann behandlet.

•Vri filteret og pumpen på. La bassenget kjøre på innstillingen recirculate i minst 2 timer. Kjører filteret på recirculate forbigår filteret, sikre floc agent sirkulerer gjennom bassenget, men bortkastet ikke på filteret.

•Shut ned pumpe og filtrere helt. La bassenget sitte over natten eller i minst 12 timer. Alle frittflytende rusk i bassenget faller til bunnen av bassenget for enklere støvsuging hvis behandlingen var vellykket.

•Vacuum utlignede rusk med et basseng vakuum. Hvis vrakrester forblir flytende i vannet, retrett bassenget med flocculent og gjentar venter og støvsuging prosesser.

Tips og advarsler

  • Hvis floc behandling sitter over natten og bassenget er fortsatt litt skyet, la bassenget sitte et par timer. Floc holder arbeider i bassenget for et lite mer enn en dag.